Szekeres Viktor

Itt a rajongói Voldemort-film előztese

Hatalmas népszerűségre tett szert a YouTube-on az új "Harry Potter-film".

Olykor igencsak elsül a rajongói filmesek keze, illetve kamerája és a több ezer próbálkozásból egy-egy kiemelkedik a masszából és a tömegek elé kerül. Erre persze előfordul, hogy érdemtelenül kerül sor valamilyen hátszéllel, de általában nem véletlen az efféle, és tényleg kifejezetten tónak tűnő darabról van szó.


A fenti utolsó előzetes, mely már majdnem 4 millió megtekintést szedett össze egy hónap alatt a YouTube-on (az első trailer még nyáron összesen 30 millió megtekintést produkált a platformjain), a Voldermort: Origins Of The Heirhez készült, mely január 13-ától lesz elérhető a videómegosztón. Az olasz filmet Gianmaria Pezzato és Stefano Prestia rendezte, előzményfilm lesz, és a Sötét Nagyúr korai életét meséli el, hogyan lett a J. K. Rowling Harry Potter-univerzumából ismert Tom Denemből minden idők legnagyobb sötét varázslója. A filmben további eredeti karakterek is megjelennek: nemcsak a főhős, hanem Mardekár Malazár öröksége és a Roxfort négy alapítójának öröksége is ismertté válik. A központi téma természetesen Tom Denem felemelkedése lesz.

Érdekes információ, hogy a 2016-os Kickstarter-kampány alatt a készítőket megkereste a Harry Potter-jogokkal bíró Warner Bros., és azzal a feltétellel, hogy a film teljes egészében non-profit lesz, engedélyt adott a film elkészítésére és forgalmazására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • morguldae #5
  Nem volt valami nagy szám ez a film. Egy sorozat első részének elmenne. De így önmagában kevés.
 • Macropus Rufus #4
  nem annyira a cikkhez szól:

  ezt a cikket már kb. január közepén olvastam itt. De az érdekes az, hogy csak akkor láttam ezt a cikkez, ha a mobilomról nyitottam meg az sg-t(tehát az sg mobilra optimalizált felületén már közel két hete olvasható volt).
  Na ez miért volt?

  (ezt, nem azt amit kalapos01 belinkelt)
  Utoljára szerkesztette: Macropus Rufus, 2018.02.02. 20:19:57
 • xen #3
  Igen így már érthető :D
 • kalapos01 #2
  szerintem ezért
 • xen #1
  "Január 13-ától lesz elérhető". Mindezt 31-én írva :)
  Egyébként nem lett rossz.