Szekeres Viktor

Milyen minden nap új testben ébredni? Előzetest kapott az Every Day

Az Every Day érdekes koncepciót hoz el a mozikba.

Egy minden nap új testben ébredő emberről szól az Every Day, aminek a napokban megérkezett az új előzetese. Az Angourie Rice, Maria Bello, Justice Smith, Debby Ryan és Owen Teague főszereplésével készített film alapját David Levithan 2013-as regénye adja, aminek az adaptációját Michael Sucsy rendezte meg Jesse Andrews szkriptjéből. Az amerikai premier február 23-án lesz.


Itthon a könyv Nap nap után címen jelent meg egyébként, és a fülszövege nagyjából képbe hozza azokat is a sztorival, akiket nem érdekelnek a trailerek: "A sohasem tudja előre, hogy másnap hol fog ébredni, és kinek a személyiségét fogja felvenni. Már rég beletörődött ebbe, sőt kialakította saját életstratégiáját is: Ne kötődj senkihez! Maradj észrevétlen! Ne avatkozz bele semmibe! Minden megy is a maga útján rendesen, mígnem egy reggel A Justin testében ébred, és találkozik a fiú barátnőjével, Rhiannonnal. Attól a pillanattól fogva A jól bevált szabályai értelmüket vesztik, mert főhősünk nap nap után a lánnyal akar lenni.
David Levithan az írói képzelet új távlatait nyitja meg. A szerző feltárja az olvasó előtt egy magával ragadó történetben A életének és szerelmének bonyolultságát, melyből kiderül, vajon Rhiannon képes lesz-e igazán szeretni a mindennap valaki más testében formát öltő A-t.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!