Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Mr. Robot

Negyedik évada is lesz a Mr. Robotnak.

Annak ellenére, hogy továbbra is igen alacsony a nézettsége a Mr. Robotnak, a USA csatorna berendelte a negyedik szezont is, hiszen a széria netes visszhangja még mindig remek, az emberek beszélnek róla a közösségi oldalakon. Odakint ma hajnalban ért véget a harmadik évad, de azt még nem tudni, hogy itthon mikor válik elérhetővé az idei etap, mint ahogy az sem, hogy vajon ez is kap-e magyar szinkront az Amazon Prime-tól.



Érdekesség, hogy miután tavaly a széria remekbe szabott első szezonját 6 Emmy-díjra is jelölték, idén a második évad már csak három nominációt kapott, és a két tavalyi díj után ősszel üres kézzel térhetett haza a gárda. A Mr. Robot főszereplője Rami Malek és Christian Slater, de mellettük még jó pár, más sorozatból ismerős színész köszön vissza a szériából: Carly Chaikin, Portia Doubladay, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen és Martin Wallstrom.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • asgh #1
    A második szezon gyengébbre sikerült az elsőhöz képest (túl sok volt benne a pszichologizálás), de a harmadikra már egyenesbe hozták a sorozatot.
    Annyiban mindenképpen remek hír ez, hogy lassan a tv csatornák is ébredeznek: az online nézőszám lényegesebb, mint a heti tv-s nézettségi mutatók. Így nem kaszálnak el egy sorozatot, ha egy fingós reality nyitó epizódja 100 nézővel megelőzi a konkurenciánál, de még lényegesebb szempont, hogy nem kell a sztorit részről-részre brutál cliffhangerrel zárniuk, hogy fenntartsák a napi nézettséget.