Szekeres Viktor

A magyarokat sem nagyon érdekelte az Igazság Ligája

Meglepetésre itthon sem volt kiemelkedő érdeklődés az új képregény-film iránt.

Az nyilván fel sem merült senkiben, hogy az Igazság Ligája a vagonnyi szuperhős ellenére is méltó vetélytársa lesz a Thor: Ragnaröknek, mely egy hétvége alatt 174 ezer nézőt szedett össze idehaza. Az azonban elvárás lett volna, hogy legalább az előző DC-s képregény-filmek mellé felérjen. Azonban úgy tűnik, hogy itthon is elég nagy volt a csalódottság az előző epizód után.

Az igazság ligája lett a hétvége legnézettebb filmje, azonban az InterCom premierjét 57 moziban csak 64 596-an nézték meg vasárnapig, amivel nem érte el a 100 millió forintos bevételt, miképp az előző DC-s filmek közül kettőnek a nyitányát sem. A Suicide Squad pár éve itthon 82 ezer nézővel startolt, míg a Batman Superman ellen 80 ezerrel - öröm lehet az ürömben, hogy a Wonder Woman 35 ezres kezdésénél még így is jobban teljesített a Justice League.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #4
    Valójában nem kár, sőt, direkt jó. Nem azért, mert a gyártót nem érdekli az, akiből nincs bevétele, hanem mert egy filmet az igencsak minősít, hogy hányan tartják előzetesen olyannak, hogy fizessenek is érte, hányan pedig olyannak, amire nem éri meg pénzt áldozni. Ami igazán érdekes, arra az ember áldoz ppénzt. Ingyen csomószor minden szart megnéz, mert nincs jobb dolga.
  • MsUser #3
    Pedig jól sikerült, remélem csak jobbak lesznek ez után.
    Kár hogy nem lehet mérni a valós megtekintést......csak a mozijegyeket számolják.. :)
  • cateran #2
    Darkseid az egyik legerosebb karakter a DC Universe-ben. Csak szarok a tortenetirok..csinalnak 1 kvazi legyozhetetlen gonoszt, aztan olyan torteneteket irnak, hogy minden arrajaro hulyere veri, pl Superman...
    "According to Batman, the New Gods are actually incredibly powerful living ideas and their Fourth World is actually an archetypal world of Platonic Ideals. Examples include how Mister Miracle is a physical representation of the Idea of Freedom, Darkseid is a physical representation of the Idea of Tyranny, Orion is a physical representation of the Idea of War, Lightray is a physical representation of the Idea of Joy, etc"
  • tomboy013 #1
    Tegnap megnéztem és pozitívan csalódtam. Sokat nem vártam tőle, a trailer sem tetszett. Az meg hogy poénokat csempésztek bele, marha rossz ötletnek tartottam, úgy gondoltam az a Marvel reszortja. Viszont a poénok zöme ott és akkor amikor tolták nagyon jól sült el és volt néhány igazán jó poén, nem csorbította az élményt, inkább hozzátett. Sokat nem árulok el azzal hogy Superman-t feltámasztották, hát nem szarral gurított :D Darkseid-nek jóval erősebbnek kell lennie mint Steppenwolf-nak hogy legyen esélye Superman ellen. Kíváncsian várom a további filmeket.