Szekeres Viktor

Itthon mindenki számára elérhető lesz az HBO digitális szolgáltatása

Minden előfeltétel nélkül előfizethető lesz az HBO GO.

Az HBO mostantól közvetlenül is elérhetővé válik az előfizetők számára Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában. Az HBO GO online platformon magyar nyelven vagy magyar felirattal megtekinthető az HBO összes saját gyártású sorozata, mozifilmje és dokumentumfilmje, beleértve az HBO Europe sikeres helyi produkcióit. Természetesen nem csak a saját gyártású sorozatok kerülnek fel az HBO GO-ra, hanem más, prémium tartalomszolgáltatók legjobb sorozatai, illetve rengeteg sikerfilm és gyerekműsor is.

A közép-európai régióban a közvetlen előfizetés egy új lehetőség, de az HBO kábelcsatorna és az HBO GO továbbra is elérhető lesz a helyi médiaszolgáltatók TV- és internet előfizetési csomagjain keresztül is. Az új, szolgáltatófüggetlen, közvetlen online előfizetésű videótár hozzáférhető számítógépen, iOS és Android okostelefonon, tableten, Samsung Smart és Apple TV okostelevíziókon, PlayStation konzolon érhető el, valamint Chromecast támogatás is van. Egy előfizetéshez akár öt eszköz rendelhető, és a kiválasztott tartalmak párhuzamosan két eszközön nézhetőek.

Ja, és bónuszként minden új előfizető egy hónapig ingyen élvezheti az HBO GO szolgáltatásait. A regisztráció online intézhető, az előfizetéshez bankkártya szükséges. Az ingyenes hónap után a szolgáltatás ára 1990 forint havonta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!