Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk az élőszereplős Star Wars-tévésorozatot

Akár már 2019-ben is láthatjuk az élőszereplős Star Wars-sorozatot.

Már korábban beszámoltunk arról, hogy a Disney felmondja a Netflixszel kötött exkluzív együttműködési megállapodását és 2019-től elindítja saját stream-szolgáltatását, melyen természetesen amellett, hogy elérhető lesz a stúdió teljes katalógusa, új tartalmak is lesznek, például tévésorozatok. Robert Iger, a Disney vezetője most beszélt először konkrétumokkal arról, hogy milyen új tartalmakra számíthatunk.

A legfontosabb, hogy 2019-ben (vagy később), ha jól haladnak a fejlesztéssel, lesz élőszereplős Star Wars-sorozat. Ezen már el is kezdtek dolgozni, mint ahogy más, a Disney által birtokolt IP-k tévés adaptációján is, melyek között tervbe van véve egy Marveles képregénysorozat, valamint a Szörny Rt. című animációs filmből készítendő széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #6
    Hogy érted? Mindegy, mennyivel érik be, annyira fizetsz elő, amennyire akarsz. Ezek mind havidíjas szolgáltatások. Aki nem akar sok pénzt szánni rá, az mindent egy hónapra időzít. Persze nyilván az a céljuk, hogy folyamatosan kínáljanak új kontentet, de akkor nem a dizninek kell beérnie egy hónapos előfizetéssel, hanem az a kérdés, hogy az előfizető beéri-e csak annyival.
  • scagnetti #5
    És szerinted a dizni majd beéri egy hónapos előfizetéssel?
  • zetortraktor #4
    Aki konkrét valamit akar nézni, az előfizet egy hónapra, megnézi és kész. Ahhoz nem kell éves előfizu. Az annak kell, aki mindig akar magának néznivalót, és egy Netflix vagy egy HBO GO ahhoz bőven elég, soha nem fut ki az anyagból.
  • zetortraktor #3
    A bőség zavara nem hiszem, hogy pff-kategória. Előtted van egy csomó jóség, és azt és annyit eszel, amit és amennyit akarsz. Amennyi beléd fér, amennyire futja.

    Az átlagember nem úgy gondolkodik, hogy "elő KELL fizetni". Előfizet arra, ami érdekli őt. Már egy ilyen szolgáltató is kábé örökre biztosítja a néznivalót. Nem lesz senki, aki Amazon, Netflix, Hulu, CBS All Access, Crackle, HBO GO előfizetések után előfizet a Disney-re, az induló DC-s streamingre, a Stargate-es szolgáltatásra, stb.

    Ott a félreértés, hogy nem KELL mindent megnézni. Fontossági sorrendet állítasz fel, és ami a lényegesebb, arra előfizetnek. És, ha valami kihagyhatatlan érkezik valahova, akkor egy időre arra is.
  • Tikal #2
    saját stream.. pff... szerintem ez még az amcsiknak se tetszik.. van már annyi szar amire elő kell fizetniük.
  • kékherceg #1
    -ot