Szekeres Viktor

Teljes az élőszereplős Oroszlánkirály szereplőgárdája

Teljessé vált az Oroszlánkirály szereplőgárdája.

Mint ismeretes, Jon Favreau rendezésében 2019. július 19-én mutatja be a Disney az Oroszlánkirály (The Lion King) című filmet. Favreau és csapata már A dzsungel könyvével bemutatta, hogy milyen technológiai újítások vannak Hollywood mellényzsebében, így nem meglepő, hogy az animációs klasszikus élőszereplős változatára újabb kunsztokkal készülnek.

Az 1994-es animációs sikerfilm új változatában is jelen lesz a tavalyi sikerben használt virtuális valóság-technológia, de sokkal nagyobb súllyal, mint Maugli kalandjaiban. Favreau még a Unityhez és az Unrealhez hasonló játékmotorok használatáról is beszélt a 3D-s, valós idejű aspektus kapcsán, de hogy ezen felül pontosan miképpen kívánja használni a rendező az innovatív megoldásokat, az még a jövő zenéje természetesen.

Az már korábban kiderült, hogy Donald Glover lesz Simba, James Earl Jones pedig Mufasa, Billy Eichner és Seth Rogen pedig Timon és Pumbaa, és a minap, amikor bejelentették a teljes szereplőgárdát, igazolódtak azok a korábbi pletykák is, miszerint valóban Beyonce Knowles-Carter kapta meg Nala szerepét. A többiek: Chiwetel Ejiofor - Zordon, Alfre Woodard - Sarabi, JD McCrary - a fiatal Simba, Shahadi Wright Joseph - fiatal Nala, John Kani - Rafiki, John Oliver - Zazu, Florence Kasumba - Shenzi, Eric André - Azizi, Keegan-Michael Key - Kamari.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ha már James Earl Jones ismét Mufasa lesz, lehetne még pár régi arc az eredetiből. Amúgy az élőszereplős esetünkben nettó hülyeség. A dzsungel könyvére is csak jókora jóindulattal lehet ráhúzni, tekintve hogy a stáblistán van 3 darab színész (abból egy a fiatal Maugli), aki nem csak szinkronhang...
  • gagali #2
    Ez csak saját ötlet, de ha már élőszereplősről beszélnek, akkor lehet jó lenne állatok helyett ilyen afrikai törzsi világba átültetni az egészet.
  • NEOreg3 #1
    Élőszereplős? Minden CGI lesz a filmben és egy darab ember nem fog benne szerepelni (ha hűek maradnak az eredetihez).