Szekeres Viktor

2. évadot kapott Seth MacFarlane űrhajós scifi-sorozata

A The Orville jövőre is folytatódhat.

A Fox csatorna második évaddal ajándékozta meg Seth MacFarlane űrhajós sorozatát, a The Orville-t, mely annak ellenére, hogy premierjéhez képest nézőinek több, mint felét elveszítette, még így is a csatornaátlag körül, sőt, valamivel azt meghaladva teljesít. Azt még nem tudni, hogy hány részes lesz a folytatás, de jó eséllyel 13 epizód készülhet el, mint az első évadhoz.

A Star Treket megidéző, másoló illetve az előtt tisztelgő széria pilotját Jon Favreau rendezte, a története szerint a 25. században az U.S.S. Orville űrhajó új kapitányt kap, s persze minden héten egy küldetést, amiknek lényege a felderítés, aminek során az emberekkel és űrlényekkel teli legénység szembenéz "az űr csodálatos és veszélyes világával".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #9
    Egyetértek. Az Orville az első két epizód után kezdett igazán magára találni.
    A szavazós világbeli rész kimondottan ötletes volt és nagyon tetszett. A humor jelen van ugyan, de szerintem remek sci-fi sorozattá vált.

    A Discovery meg hát... mit is mondhatnék rá. Nagyon jóra sikeredett. A sötét tónust és hangulatot remekül eltalálták. Az tetszik, hogy a legénység nem olyan karót nyelt, mint mondjuk a Voyagerben. Félreértés ne essék, imádom a ST Voyager-t is.
  • BrockSamson #8
    Nekem mindket sorozat tetszik. Discoverynel erdekes, hogy tortenetkozpontubb a sorozat, mint a korabbiak, es szemely szerint a kisse sotetebb tonus sem zavar.

    Az Orville furan nyitott, mert a trailer azt sugallta, hogy ez egy parodia lesz, es igaz ami igaz, a humor jelen van benne, de kozben lenyegeben ujraalkottak a 90-es evek ST sorozatait, ha mar senki mas nem hajlando.

    Mindket sorozatnak vannak hibai boven, de en nagyon orulok, hogy hosszu evek utan ket ST sorozat is fut egyszerre, remelem kitartanak egy ideig.
  • bmw #7
    Hat igen eddig talan jobb a Discoverynel.... Bar kezd elegem lenni, hogy buzikat minden filmbe kotelezo mar rakni....
  • NEXUS6 #6
    +1
    Egyetlen ST sorozat nem tetszett ennyire, mint ez. Vannak olyan dolgok benne amik zavarnak, de összességében nagyon pozitív a véleményem. A pilot részek mondjuk szerintem is elég vérszegények voltak ahhoz képest aztán, ami a többit jellemzi.
  • stinkydiver73 #5
    hogy ne csak negatív vélemény maradjon itt a Discovery-ről, szerintem rohadt jó.
  • jkedzs #4
    kit érdekel, hogy ki ver kenterbe kit.

    on demand lényege, hogy kb tökmindegy, hogy mennyien nézik meg. a lényeg, hogy mennyien fizetnek elő, hogy elérjék a kínálatot. hogy a társadalom mennyire széles rétegét tudják lefedni kínált tartalmakkal.

    X évi után előbb utóbb biztosan több nézettsége lesz, mint az Orvillenek. X év után is fog még bevételt generálni. valaki gondol egyet és csak azért előfizet, mert meg akarja nézni a Discovery-t. nem kell pár sugárzás alatt a reklámokból nyereséget termelnie, hogy aztán átvegye a helyét valami más, nézettebb.
  • Ender Wiggin #3
    Kenterbe veri a Discovery-t minőségben. Azt persze sosem fogjuk megtudni, hogy nézettségben hogy viszony a két új sorozat, mert a Discovery-nek csak az első epizódja volt normál sugárzású adón, amit mérnek.
  • jkedzs #2
    jól mondod. teljesen jó a sztori.

    és a karakterek sem idióták szerencsére, kivéve a niggert, aki egy fos sztereotip sHitcom karakter. kinyírhatná már valami téridő anomália. vagy otthagyhatták volna az állatkertben (gyk: van egy ilyen rész, ahol az emberiséget állatkertbe helyezik nyilvánvaló okokból).

    a robot karakter a legjobb. eleve egy külön faj, ami már magában kifigurázza a stártrek-et, ott a mesterséges intelligenciák egy tökéletlen, emberi ént kereső program halmok voltak az összes részben. ez meg egy magát felsőbbrendűnek tekintő mesterséges élőlény.
    erre az alaphelyzetre ezzel a karakterrel kapcsolatban tökéletesen építik fel a sztorit. már eleve olyan apró dolgok, mint a robot szóhasználata (angolul kell nézni) megalázóan vicces. :'D
  • stinkydiver73 #1
    Én azt hittem, hogy ez valami star trek paródia lesz béna legénységgel, de a legénység profi, a történet szerintem igazi star trek, csak viccesebb. Nekem tetszik.