Szekeres Viktor

Tévésorozat lesz a Négy esküvő és egy temetésből

Újabb klasszikust próbálnak meg tévére adaptálni.

Mindy Kaling legújabb tévésorozatos projektje a Hulura készül és a Négy esküvő és egy temetés (Four Weddings and a Funeral) című angol komédia adaptációja lenne egy órás, antológiás formátumban. Természetesen a sorozat nem a film történetét dolgozná fel egy az egyben, inkább csak az ihlette a projektet.

Kaling írótársával, Matt Warburtonnel jelenleg két szkripten is dolgozik, és az egyik alapján jövő év elején azonnali sorozatberendelést kaphat a projekt, melynek executive producerként része az eredeti mozifilm rendezője, Richard Curtis is. A sorozat története pár barátot fog követni, akik életüket az őket összehozó eseményeken keresztül élik. A tervek szerint minden évad egy új sztorit hozna el, és még az is lehet, hogy szezononként változnának a szereplők, illetve változna a történet helyszíne is.

Az 1994-es mozifilm szinopszisa a következő volt: " Charles és Carrie egy esküvőn pillantják meg egymást és a fiú úgy érzi, hogy Carrie a legvonzóbb nő, akivel valaha is találkozott az életében. Egy önfeledt és szenvedélyes éjszakát töltenek együtt, majd elbúcsúznak egymástól. Két hónap múlva azonban ismét találkoznak egy másik esküvőn, ahol Carrie bemutatja Charles-nak a vőlegényét. Tíz hónappal később Charles a saját esküvőjére készülődik. Carrie is megérkezik és közli a fiúval, hogy elvált. Charles életének legnehezebb döntése előtt áll. Mindjárt oltár elé kell vezetnie a menyasszonyát, ő pedig Carrie-t szereti. "

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • xyl #2
    40 esküvő és 10 temetés?
  • esztyopa #1
    Egyszerű,mint a faék !
    MINDENBŐL sorozatot kell csinálni,ami már egyszer befutott ! Igy a vakparaszt ÁLLANDÓAN a TV elé lesz szögezve,és lehet dönteni az agyába a reklámmoslékot.
    ...és a profit szédületes tempóban fog növekedni ! /ha túléljük/