Szekeres Viktor

Készül az új 24-sorozat

Végre szakít a 24 a világ megmentésével.

A 24 8 évadon át ment a Fox csatornán, majd visszatért a Live Another Day-re, amit lehet 9. szezonnak is tekinteni, idén pedig egy spinoff is készült belőle 24: Legacy címmel, de utóbbi kettő nem folytatódott. Azonban már a Legacy kaszálásakor lehetett tudni, hogy lesznek még további 24-sorozatok is, és most el is kezdett körvonalazódni az egyik terv.

A Deadline értesülései szerint az új 24 egy jogi thriller lehet új főszereplővel és szereplőgárdával, a közös pont pedig természetesen a ketyegő óra és a valós idejű megvalósítás lenne. A főhős egy ügyésznő lesz, aki egy jogi összeesküvésre bukkan rá, ami után versenyt kell futnia az idővel, hogy egy kivégzésre váró, jó eséllyel ártatlan embert megmentsen. A készítő Jeremy Doner és Howard Gordon, a tervek szerint a sorozat antológia formátummal rendelkezne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2


    Szerintem abban nincs semmi gáz, ha közöd nincs a témához, csak azt nem értem, hogy miért dicsekszel vele? Aki hülye hozzá, az is utána tud nézni. Oké, segítek. 19 új sorozat indult ősszel a nagy amerikai csatornákon. Ha kivesszük a sokszereplős, főszereplő nélkülieket, amikben egyenrangúak a főszereplők (és amiknél a 6 szereplőből általában 1 vagy 2 nő van), akkor is 12 új sorozatnak férfi a főszereplője, 2-nek nő. (Nem mellesleg ugyanez az arány a fehérek javára is, a mostani újak 85%-a fehér főszereplős.)

    12 vs 2.

    És mégsem hisztizik senki. Hiszti csak akkor van bizonyos egyedek esetében, ha jön elvétve egy női főszereplős. Istenem. Ha a fiúkat jobban szereted, hát nézed a többit. Nem kell összeomlani.

    (Arról nem beszélve, hogy még az idei 24-sorozatnak is férfi volt a főszereplője. És nem nagyon kommentáltad, hogy bezzeg az előzőnek is az volt, most miért nem nő?)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2017.11.03. 08:49:18
  • Ender Wiggin #1
    annyira biztos voltam benne, hogy nő lesz a főszereplő. a jelenlegi helyzetben már az is meglepő, ha van még férfi főszerep...