Szekeres Viktor

Megvan a Halálos iramban 9 és a Halálos iramban 10 rendezője

Justin Lin fogja rendezni a következő két Halálos iramban-epizódot.

Vin Diesel Facebookos videón jelentette be, hogy visszatér a Halálos iramban franchise-hoz az a Justin Lin, akinek a sorozat feltámasztása köszönhető, ő fogja elkészíteni a kilencedik és tizedik epizódot. Ezek a filmek persze még arrébb vannak, hiszen az FF9 premierjét nemrég 2019. április 19-éről 2020. április 10-ére halasztották el, és nyilván az FF10 sem kerül moziba 2021-ben, de ettől még jönni fognak.

Persze addig sem maradnak a rajongók kedvenc karaktereik nélkül, hiszen a Universal pár napja bejelentette, hogy 2019. július 26-án kerül a mozikban az egyelőre még cím nélküli spinoff, aminek Dwayne Johnson és Jason Statham lesz a főszereplője. Ennek a történetéről még nem lehet semmi tudni hivatalosan, de a Variety a hír kipattanását követően megírta, hogy Hobbs és Shaw Charlize Theron, a nyolcadik részben megismert karakterének nyomába eredne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #5
    Még jó hogy a 3. rész után abbahagytam a filmszériát.
  • Jawarider #4
    2019 ? Mit csinálnak ezek ?
  • NEXUS6 #3
    Halálos iramban in space!
    Halálos iramban in space, again!
  • syn7h37ic #2
    Brutálisan halálos durván jó iramban.
  • Whysper #1
    Halálosan MÉG Halálosabban Halálosan totál Halálosan durvánnan Halálosan Sokkal Halálosan felejtethetelenül Halálosan totál Halálosan még Halálosan Halálos iramban
    Utoljára szerkesztette: Whysper, 2017.10.27. 15:32:26