Szekeres Viktor

Visszatér a Beugró - itt a 10. évad előzetese

Az RTLII-n folytatódik a Beugró.

Jubileumi évaddal tér vissza a rögtönzések klasszikusa, a Beugró, a 10. szezon első adását október 27-én, 22:00-tól láthatják a nézők az RTLII-n. Az improvizációs műsor felvételeire a Játékszínben került sor és szerencsére a szereplőgárda nem változott, azaz Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és Debreczeny Csaba lesz ismét látható benne.


A csatorna közlése szerint a Beugróban eredetileg Rudolf Péter, Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző és a műsorvezető, Novák Péter tíz évvel ezelőtt vetették bele magukat a kellékek nélküli szituációs gyakorlatokba. Bár a szereplők az egyes játékokat ismerik, a konkrét feladatokkal akkor és ott, a színpadon találkoznak először. Így rögtönözve kell kitalálniuk, hogyan játsszák el az adott szituációt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Aranyos, még akkor is, ha a külföldi imprós műsorok nagyon, nagyon kenterbe verik, főleg élőben nagyon szórakoztató (a tévés verzió eléggé lúgozott), de hogy lehet erre azt mondani, hogy tartalmas? minden van benne, csak tartalom nincs, ez a lényege. hogy tartalom nélkül előadnak valamit, ami eszükbe jut.
  • Vanek úr #2
    Végre újra a képernyőn! :)
    Egyébként a színházban nem hagyták abba, felvételek nélkül is teltházas műsorokat szoktak adni. Infó (ha valaki venne rá jegyet): www.jatekszin.hu/eloadasok/beugro
  • Cyberdog #1
    Imádtam ezt műsort. Végre valami tartalmas ismét, a sok agyrohasztó vetélkedőnek hívott f*stalicska után.