Szekeres Viktor

Ütős kalandsorozat érkezik az HBO-ra - itt a Templomosok előzetese

Decemberben indul itthon a Templomosok.

A History csatorna Templomosok (Knightfall) című sorozata itthon december hetedikén debütál az HBO GO-n, míg az HBO-ra december nyolcadikán érkezik. A tízrészes elsp évad az A+E Stúdió gyártásában, Jeremy Renner The Combine-jával, az Island Pictures-szel és a Midnight Radióval együttműködésben készült, és a kereszténység legféltettebb ereklyéinek őrzésével megbízott, legnagyobb hatalmú, legtehetősebb és legtitokzatosabb középkori katonai szervezetnek, a Templomosok Lovagrendjének politikai szerepvállalását és hadviselését tárja fel a nézők előtt.


A Templomosok története Akko városának elesése után indul, amely a Templomosok utolsó bástyája volt a Szentföldön, ahol a Szent Grálnak nyoma veszett. Évekkel később találnak egy nyomot, amely felfedheti a Grál hollétét, így hát a Templomosok, élükön a nemes jellemű, bátor és konok Landry lovaggal életüket kockáztatva nekivágnak, hogy megtalálják Krisztus elveszett kelyhét.

Az HBO sajtóközleménye szerint a sorozat bemutatja "a Szentföldön vívott csatáiktól kezdve a francia királlyal való összeütközésükön keresztül azokig a sötét eseményekig, amelyek a Templomosok Lovagrendjének péntek 13-ai feloszlatásáig vezettek 1307-ben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pett3rson #1
    HBO? akkor nem lesz túl rossz :)