Szekeres Viktor

Megint nekifutnak a Magnum rebootjának

Hátha jövőre összejön az a fránya Magnum-tévésorozat!

A Hawaii Five-0 és a MacGyver rebootjának sikeréből ítélve sokan nagyon örülnének, ha ismét lenne Magnum a képernyőn, és erre minden esély meg is van, hiszen pont a Hawaii Five-0 és a MacGyver rebootjának készítője, Peter Lenkov próbálkozik meg idén azzal, hogy visszahozza a magánnyomozós krimisorozatot. A pilot forgatókönyvének megírásába Eric Guggenheim segít be neki.

A pilotot egyébként a CBS csatornára tervezik Amerikába, pont oda, ahol a Hawaii Five-0 és a MacGyver rebootja prosperál - előbbi a nyolcadik, utóbbi pedig a második évadában jár. A tavalyi, ABC-s próbálkozás után, melynek a főszereplője Magnum lánya lett volna (az eredeti sorozatban is feltűnt Lily a történet szerint Hawaiira utazott volna, hogy átvegye apja magánnyomozó irodáját), itt ismét férfi főszereplőben, háborús veteránban gondolkoznak, aki két barátja segítségével dolgozik, valamint egy bizonyos Juliet Higginsszel, aki egykoron MI6-os kém volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    Mikor valamit nem néznek, akkor jön az, hogy a műsorsáv blablalba. Régi marketinges trükk. bedőltél neki te is.
  • kalapos01 #3
    Ja, vessük össze a hétfő 22 órát a péntek 20 órával. Simán nyeri a műsorsávját, a második legnézettebb a 3 milliót sem éri el. Bőven elég egy sorozatnak, hogy megy. És az, hogy most mennyi a nézettsége nem sokat számít, amikor eladták a reklámidőt májusban.
  • Gernor #2
    Emberek! Nem csináljuk meg a Szomszédok rebootját? Talán kereshetnénk egy kis pénzt...
  • Ender Wiggin #1
    A Macgyver "sikere" elég relatív. Mostanra (második szezon) a 18-49-ben 0,8-ra csökkent a nézettség, és alig 6 millió nézőt érdekel a CBS-en. Csak összehasonlításként az ABC pont ilyen számokkal kaszálta el a Castle-t 8 évad után. Ez meg már 2 alatt leért ide...