Szekeres Viktor

Nemsokára kezdődhet az új Spawn-mozifilm forgatása

Februártól forgatják az új Spawnt.

Todd McFarlane megerősítette a New Yorkban rendezett Comic Conon, hogy a Spawn rebootját februárban kezdik el forgatni hosszas fejlesztés után, és azt is, hogy ő lesz a rendező. Arról is beszélt, hogy igen sötét tónusú filmre kell számítani, ami erősen korhatáros lesz, jóval korhatárosabb, mint a Deadpool, de ez is persze "csak" afféle hard R-korhatárt jelent, nem fognak átcsúszni az üzletileg vállalhatatlan NC17-es besorolásba.

Az első Spawn-film 1997-ben világszerte 87 millió dollár bevételt produkált, és jóval nagyobb költségvetésből készült, mint a mostani, aminek 10 milliós a büdzséje. Ez persze nem meglepő, hiszen az olcsó filmekre szakosodott Blumhouse az egyik gyártója. Később egyébként a képregényes figura egy animált HBO-s minisorozatban is szerepelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #2
    Olvastam erről az új rebootról. Egy nyomozóról fog szólni aki néha a szeme sarkából megpillantja a spawn-t, szal ez egy kis költségvetésű krimi lesz, 1-2 fantasztikus elemmel. Majd eladják a tv2 kaliberű ker. tv-knek. Borítékolható a bukás a moziban imho
  • AZUL #1
    10milla? az elég karcsú...