Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk az egyik új X-Men-filmet, a Gambitet

2019-ben érkezik a Gambit.

Elég sokat csúszott az egyik tervezett X-Men spinoff, a Gambit forgatáskezdése, de nemsokára elkezdhetik a munkálatokat, ugyanis a 20th Century Fox bejelentette, hogy 2019. február 14-én kerül sor a film amerikai premierjére. Jelenleg csak annyi biztos, hogy a film főszereplője Channing Tatum lesz, és legutóbb Gore Verbinski neve merült fel rendezőként. (Egy értesülés még arról számolt be, hogy Lea Seydoux lehet Bella Donna Boudreaux a filmben.)

Az tavaly ősszel derült ki, hogy a korábban leszerződött rendező, Rupert Wyatt ott hagyja a produkciót, s ekkor kezdődött el a forgatókönyv újraírása, amit Reid Carolin végzett Josh Zetumer előző verzióján. Ekkor még Doug Liman rendezői részvételéről volt szó, de az út emlegető hangok is elcsendesedtek egy idő után.

Gambit karakterét Chris Claremont és Jim Lee alkotta meg 1990-ben, ekkor mutatkozott be a figura először képregényben, az Uncanny X-Men 266. számában. A New Orleansból származó mutáns igen hamar rajongói kedvenccé nőtte ki magát, a képessége a kinetikus energiák manipulációja, valamint a tolvajlás, bár utóbbi semmiképp sem számít különlegesnek. A karakter egyébként feltűnt Taylor Kitsch alakításában az első Farkas-mozifilmben, az X-Men kezdetek: Farkasban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #1
    Hozzá a zene:

    https://www.youtube.com/watch?v=tVcEdOPpFi4
    Utoljára szerkesztette: Jawarider, 2017.10.17. 14:06:05