Szekeres Viktor

The Walking Dead/Fear The Walking Dead crossover-készül

Találkozni fog a két zombisorozat.

A héten kerül megrendezésre a New York Comic Con, mely a san diegói Comic Con után az év egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények állnak, hiszen a többi, hasonló összejövetelre rímelve, ezen is kiemelt jelenlétre tettek szerint az elmúlt években a filmek és a tévésorozatok. A tévésorozatok között is természetesen a képregény-adaptációk és a zsáneralkotások domináltak, és mivel a The Walking Dead egyszerre képregény és zsáner, ezért nem maradhatott ki.

És, ha már jelen voltak a készítők a rendezvényen, robbantottak is egy bombát. Bejelentették ugyanis, hogy The Walking Dead/Fear The Walking Dead-crossover van készülőben. Arról "természetesen" Robert Kirkman, a képregény készítője már nem beszélt, hogy mégis milyen formában fog sor kerülni a két sorozat találkozására, de feltételezhetjük, hogy egy karakter fog a Fearből a Walking Dead túlélői közé rándulni. A kérdés csak az, hogy egy korábban látott figurát láthatunk, vagy egy mostani szereplő pár évvel későbbi énjét?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    inkabb be kellene mar fejezni....
  • scagnetti #4
    A Fear-nek kifejezetten jól esne már valami rendes löket, mert annyira eseménytelen, hogy a dögunalom határát súrolja. Talán a crossover pont jót tenne neki.
  • Zombee #3
    Bakker, crossover készül az eredetiből és a spinoff-ból. Azért ez már túlzás...
  • kalapos01 #2
    Mi abban a logika, hogy mindháromszor elolvasod? Nyilván azoknak van ott, akik először olvassák. Akinek van esze, az már másodjára sem olvassa el, csak ugrik egy bekezdést.
  • VolJin #1
    ControlC, ControlV a cikk első bekezdése. Már a harmadik posztban olvasom ugyanazt szóról szóra...