Szekeres Viktor

Itt a Nyúl Péter első előzetese

A Sony kiadta a Nyúl Péter első előzetesét.

Megérkezett a Peter Rabbit, vagyis a Nyúl Péter mozifilm első előzetese, amit lejjebb szinkronos formában is meg lehet nézni. Eredetiben az animációkat és az élőszereplős részeket vegyítő filmben olyan színészeket hallhatunk, mint James Corden, Daisy Ridley, Margot Robbie és Elizabeth Debicki, látni pedig Domhnall Gleesont és Rose Byrne-t, valamint Sam Neillt láthatjuk. A Beatrix Potter könyveiből Will Gluck által rendezett alkotás amerikai premierje február kilencedikére van kitűzve, míg a hazait az InterCom tavaszra ígéri.


A film szinopszisa a következő: "Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot.
Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban.
A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.
Beatrix Potter legendás mesefigurája a digitális animáció és élő szereplős figurák ravasz együttműködésének köszönhetően kel új életre: méghozzá egy nagyon friss, nagyon mai és nagyon vicces verzióban
."


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!