Szekeres Viktor

Lekerül a képernyőről az Áll az alku!

Nemsokára Majka váltja Gundel Takács Gábort.

Ősszel indult újra a TV2 vetélkedője, az Áll az alku Gundel Takács Gábor műsorvezetésével. A legutóbb képernyőn majdnem 8 éve látott vetélkedő érdekessége, hogy semmilyen tárgyi tudásra nincs szükség a nyeremény megszerzéséhez, hiszen nem klasszikus műveltségi játékról van szó, hanem afféle véletlenre alapozó játék, ami mögött semmi tudás nincs, mindössze táskákat kell kinyitni benne, melyekben különböző összegek vannak.

A műsor kifejezetten jól szerepelt a TV2-n, nem csak a csatorna estéinek sarkköve volt nézettség alapján, de az RTL Klubot is legyőzte, illetve megszorongatta. Éppen ezért kelthet némi meglepetést, hogy az utolsó adás október hatodikán lesz belőle, hiszen kilencedikétől már Majoros Péterrel lehet játszani Az 50 milliós játszma legújabb szezonjában. Persze még véletlenül sem hisszük azt, hogy az Áll az alku ne térne vissza, vagy hogy nem előre tervezetten kerülne le a műsorról, csak fura, hogy nem készültek hozzá további epizódok, hiszen az kizárt, hogy a másik vetélkedő hasonlóan jól teljesítsen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #3
    Maradj Talpont is Gundel Takács Gábor vitte sikerre. Kell a fószer az efféle műsorokhoz, hogy azok nézettek legyenek. Pl. a Játék határok nélkült nem lehet elképzelni Gundel nélkül. Jó-jó azért Geszler Dorottya és Borbás Marcsi is jó volt abban műsorban.
  • Gernor #2
    Dögunalmas ez a műsor!
  • Super Mario #1
    Nagyon furcsa döntés... Mondjuk az biztos, hogy az egész műsort csak Gundel Takács Gábor miatt érte meg nézni szerintem, a személyiségével megmentette a műsort. Megvan neki a kereskedelmi műsorokhoz való szórakoztatás, ugyanakkor van személyisége, és tudja, hol álljon meg, ha nem akarja, hogy az csorbuljon. A játékosok részéről a sok erőltetett érzelmek és a sok fölös beszéd már rettenetesen idegesítőek. Nem tudom, hogy vannak a játékosok egymással műsoron kívül, hogy mennek a dolgok, de nem hiszem, hogy annyi időt töltenek együtt, hogy így összekovácsolja az embereket. Másrészről meg nincs olyan egy csoporton belül, hogy mindenki szeressen mindenkit. Az már gyanús. Úgyhogy több szempontból is problémás, és ha nem Gundel vezetné, már az első adás alatt elkapcsoltam volna, mondván, hogy ilyenre nem vagyok kíváncsi.