Szekeres Viktor

Új előzetest kapott Ben Stiller és Adam Sandler közös filmje

Még mindig jónak néz ki a Netflix új filmje.

A Cannes-ban megrendezésre került filmfesztiválon bemutatott The Meyerowitz Stories (New and Selected) október 13-tól válik elérhetővé a Netflixen (itthon is!), s az új előzetes alapján mindenképp érdemes lesz esélyt adni neki. A film főszereplője Adam Sandler, Ben Stiller, Elizabeth Marvel és Dustin Hoffman lesz.


Azonban még mielőtt bárki is tipikus Adam Sandler-film várna, jeleznénk, hogy a rendezője nem más, mint Noah Baumbach, akinek a korai komédiái (Seggünkön az élet, Mr. Jealousy, Highball) ugyan még nem arattak zajos kritikai sikert, de a 2005-ös A tintahal és a bálna meghozta az áttörést számára. Ezt követte a Margot az esküvőn, majd a Greenberg ugyancsak Ben Stillerrel, és egy ugyancsak nagyon magasan értékelt alkotás, a Frances Ha. Legutóbbi két filmje A 40 az új 20 és az Amerikai álomlány volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Cyberdog #3
  Vagy nem... :))) Van Damme...? Ugyan. :D
 • zetortraktor #2
  Tedd fel magadnak a kérdést, hogy hány embert érdekel DH és hány embert AS vagy BS. A kutyát sem fog érdekelni az, ha meryl streep vagy daniel day lewis új filmmel jelentkezik, viszont egy új van damme-akció igen.
 • MsUser #1
  "Új előzetest kapott Ben Stiller és Adam Sandler közös filmje"
  Dustin Hoffman említve sincs a cikk címében?! És még egy pár nagyobb név mint Ben Stiller és Adam Sandler????