Szekeres Viktor

Megvan az új X-Men-film, az X-Force rendezője

Az egyik legjobb rendezőt kapta az X-Force.

Végre ismét komoly munkához jut Drew Goddard, akit Hollywood az egyik legeredetibb filmes írónak tart, azonban munkáinak nagy része hozzánk nem juthatott el, hiszen a filmes inkább csak fejlesztette a szkriptjeit, és stúdiós munkákat vállalt be, ugyanis saját írásai túl eredetiek és szokatlanok voltak ahhoz, hogy Hollywood megkockáztassa elkészítésüket. Így mondhatni a kukának írt eddig, bár ezzel is nagyon jó megélhetést biztosított magának, hiszen a legtöbb forgatókönyvét el tudta adni a stúdióknak. Goddardról mindent elmond, hogy első négy tévés munkájából (Buffy, Angel, Alias, Lost) kultsorozat lett, és az általa írt Cloverfield is elég nagyot durrant, aki pedig látta első rendezését, a Ház az erdő mélyént, az tudja, hogy mire képes.

Goddard az elmúlt években a Z világháborún, illetve a Mentőexpedíción dolgozott, megalkotta a Daredevil-tévésorozatot, majd azt már nem vihette tovább, hiszen elkezdte fejleszteni a Marvelnek a Sinister Sixet, valamint Spielbergnek a Robopocalypse-ot. Most pedig kiderült, hogy ő lesz az írója és rendezője az X-Force című X-Men-filmnek - már ameddig nem válnak el útjai a Foxtól kreatív nézetkülönbségek miatt.

A 90-es évek elején indított X-Force képregény sokkal agresszívebb, mint a fő vonal és tele van olyan karakterekkel, akiket imádnak a rajongók. Például a csapatban megfordult Cable, Cannonball, Domino, Warpath és Deadpool is, még később Rozsomák, Psylocke, Sunspot, Psylocke, Archangel, Bishop, Fantomex és Kolosszus. Nyilván a mozifilm középpontjában Deadpool kerülne. A Deadpool 2-ben pedig bemutatkozik majd Cable és Domino, így az ő szereplésük is valószínűsíthető az X-Force filmben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    "Goddardról mindent elmond, hogy első négy tévés munkájából (Buffy, Angel, Alias, Lost) kultsorozat lett"

    Hát ha pár epizód írása egyban azt is jelenti, hogy miatta lett kultsorozat ez a négy, akkor ja, persze. Különben meg NEM.