Szekeres Viktor

Újabb női szuperhős kap mozis rebootot

Még egy női szuperhős láthatunk nemsokára a mozikban.

Csodanő után, de még Csoda Kapitány mozis bemutatkozása előtt érkezett az a hír, hogy újabb női szuperhőssel találkozhatunk nemsokára a multiplexekben. A Millennium Films ugyanis 33 évvel mozis debütálása után vissza akarja hozni a vászonra Sheenát, a dzsungel királynőjét (Sheena: Queen of the Jungle).

A Sheena-mozifilm a tervek szerint már 2018. nyarán napvilágot látna a mozikban, és az 1984-ben filmet, 1955-ben, valamint 2000-ben pedig saját sorozatot kapó hős azért is nevezetes, mert ő volt az első női karakter, aki saját képregényt kapott. Erre 1938-ban került sor, azaz három évvel Wonder Woman képregényes debütálása előtt. (A mozifilmben Tanya Roberts, az egyik tévés szériában Irish McCalla, a másikban pedig Gena Lee Nolin alakíthatta a dzsungel királynőjét.)

Sheena eredettörténete sokak számára ismerős lehet, hiszen a fiatal lány elárvult és vad állatok között cseperedett fel, és ott tanulta meg a túlélés fortélyait is, saját maga által készített fegyverek segítségével, melyek közül idővel a késeket, lándzsákat, valamint az íjakat és nyílvesszőket részesítette előnyben. Hogy aztán persze gonoszokkal vegye fel a harcot az otthonának számító dzsungelben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Kár, hogy nem a JungleGirl. Rajta még kevesebb a ruha.