Szekeres Viktor

Amióta világ a világ, horrorfilm még nem érdekelt annyi embert moziban, mint az AZ

Az AZ minden idők legjobb horrornyitányát fogja produkálni.

Azt még nem lehet tudni, hogy az Az (It) című Stephen King-adaptáció lesz-e minden idők legsikeresebb horrorfilmje, az viszont mostanra már szinte biztossá vált, hogy a jövő héten bemutatásra kerülő alkotás minden idők legnagyobb nyitóhétvégi bevételét fogja szakítani a horrorfilmes műfajban, s emellé még minden idők legjobb szeptemberi startjának címét is meg fogja szerezni. Igen, ennyire könnyű megjósolni viszonylag alacsony hibahatár mellett azt, hogy egy film hány embert fog érdekelni az első hétvégén.

Az persze nem annyira biztató, hogy még mindig nem lehet egy kritikát sem olvasni a filmről, de minden bizonnyal jövő hét elején megérkeznek az első fecskék. Addig pedig retteghet a Paranormal Activity-sorozat harmadik része, mely jelenleg birtokolja minden idők legjobban debütáló horrorjának címét 52,5 millió dollárral, mint ahogy a 48 millióval startoló Hotel Transylvania 2 is, ami az eddigi legjobb szeptember első hétvégének a címével rendelkezik.

A hírek szerint egyébként az 50+-os nyitányban simán benne van akár a 60 millió dollár is - annak ellenére, hogy a film elég véres, és megkapta az R-es korhatárt, ami a legmagasabbnak számít a kereskedelmi korhatárok között. Persze az érdeklődés kapcsán az is beszédes volt már, hogy az első trailer 197 millió megtekintést produkált 24 óra alatt a különböző közösségi oldalakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Nem csak horrorról, hanem a szeptemberről is szó van.

    1. "emellé még minden idők legjobb szeptemberi startjának címét is meg fogja szerezni"
    2. "Addig pedig retteghet... a 48 millióval startoló Hotel Transylvania 2 is, ami az eddigi legjobb szeptember első hétvégének a címével rendelkezik."
  • scagnetti #3
    Nem az értelmezéssel vannak problémák, hanem a cikkbe nem odaillő HT2 vel.
    Ha már a legjobb horrornyitányról van szó, akkor minek összehasonlítani vagy megemlíteni egy nem horror film címét?
  • kalapos01 #2
    Miért lenne horror? Tegnap kezdődött a tanév, és rögtön jön valaki, aki képtelen értelmezni egy csontegyszerű szöveget.
  • Paddy #1
    Hotel Transylvania nem éppen horror kategória.