Szekeres Viktor

Folytatódik a második legviccesebb tévésorozat

Második évadot kapott a Fleabag.

Az Amazon pénteken bejelentette, hogy berendelte a Fleabag című komédia második szezonjának elkészítését, melyre természetesen vissza fog térni a sorozat készítője és főszereplője, Phoebe Waller-Bridge, akit a széles közönség a Han Solo-mozifilmben láthat majd. Üröm az örömben, hogy a folytatás csak 2019-ben kerülhet bemutatásra, ugyanis Waller-Bridge amellett, hogy a Han Solo-filmben szerepel, még a BBC America Killing Eve című drámáján is dolgozik vezető íróként.


A 2016. őszén bemutatott komédia 2017-ben hat BAFTA-jelölést kapott Angliában, és Waller-Bridge a legjobb női főszereplőnek járó díjat a komédiák kategóriájában haza is vihette. Érdekesség, hogy a sorozatot a készítő saját színdarabja alapján adaptálta, s sokáig ezért is volt kérdéses, hogy a hatalmas siker ellenére elkészülhet-e a folytatás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Montanosz #7
    inkább trágár meg perverz, talán ebben még a broad city-t is übereli, a poénok amik ezek nélkül is megálnák a helyüket nem ellensulyozzák
  • kalapos01 #6
    Wow, nem kell ilyen hisztisen reagálni, nem tudtam, hogy a lelkedbe gázolok. Reklám alapján döntöttél, na bumm, Kit izgat? Ez nem gáz, a lakosság többsége valóban hirdetések alapján dönt. Sokszor én is, de ha valamit ingyen be lehet próbálni, akkor bepróbálom.

    És welcome to the real world, vannak "hazudós" reklámok. Már ennyi haszna volt.

    "Ki is a befolyásolható?:D"

    Úgy érted, én, aki magamtól megnéztem (és baromi jónak találtam), vagy te, aki egy multi reklámja alapján döntötted el, hogy mit fogyasztasz? Még akkor is te vagy a befolyásolható, ha ritka szarnak találtam volna a sorozatot. Akkor buktam volna 20 percet. Mint minden komédiánál, aminek esélyt adok és nem jön be. Te pedig lehet, hogy buktál egy nagy kedvencet, ha bejött volna. Így lehet, hogy nyertél 20 percet, ami mindenképp pozitív, de ezt sosem fogod megtudni.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.08.28. 09:50:01
  • mauser81 #5
    "Reklám alapján? Ennyire befolyásolható vagy?"

    Izé, te elb@sztál erre a vacakra 20 percet, én 1-et. Ki is a befolyásolható?:D

    "főleg, hogy senki nem keres benne párt." Hmm, tehát akkor a saját storyline-juk is hazudik, meg még a saját reklámjuk is. Hát akkor ez tényleg über cool és menő sorozat, néznem kell, már majdnem brainfuck.:D Idiocracy lvl 200, you won.
  • kalapos01 #4
    Reklám alapján? Ennyire befolyásolható vagy? Sokkal egyszerűbb az első részt megnézni, kemény 20 perc. De elég belőle 2 perc is, hogy kiderüljön a lényeg, hogy a te stílusod vagy nem. De reklám alapján elég loller a dolog, főleg, hogy senki nem keres benne párt. (Mint ahogy az is biztos, hogy ehhez hasonló nincs a tévében. Ettől lehet még szar, azt mindenki eldönti magának.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.08.28. 07:59:20
  • mauser81 #3
    Hát az előzetes nem győzött meg, kb. az ezredik 30-as bénázó singli/pasi nő keresi a párját, ahol azt gondolják, hogy hadaró beszéd és a címszereplő káromkodása/fingós poénjai igazán modernek és formabontóak...
  • zetortraktor #2
    Próbáltad magadban? Az rég rossz, ha nem tudod, hogy melyik a legviccesebb sorozat.
  • kiralysanyi #1
    Hol lehet megtalálni a viccesség mérő skálát? Nem lelem sehol, pedig nagyon kíváncsi vagyok az első és a harmadik helyezettre...