Szekeres Viktor

Az új Transformersben Űrdongó ismét VW bogár lesz - forgatási képek

Új forgatási képek érkeztek az Űrdongó-filmből.

Bár a Transformers: Az utolsó lovag kőkemény bukás lett, és több mint félmilliárd dollárral hozott alacsonyabb bevételt, mint az előző epizód, a Paramount nem fújhatta le a Transformers-univerzum első spinoffjának tervezett Űrdongó-film, a Bumblebee forgatását, mely jelenleg is zajlik Kaliforniában. És, ha már a szabad ég alatt forognak a kamerák, akkor érkezett is pár lesifotó, amik a főhőst ábrázolják, mint sárga színű Volkswagen Bogarat.


A 2018 december 21-én bemutatásra kerülő film főszereplője Hailee Steinfeld lesz, de mellette még szerepelni fog benne Pamela Adlon, John Cena, Stephen Schneider, Jorge Lendeborg Jr., Jason Drucker, Kenneth Choi, Ricardo Hoyos, Abby Quinn, Rachel Crow és Grace Dzienny.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    És ironikus módon a VW épp amiatt nem engedte (állítólag) korábban a filmben felhasználni az autót, mert abban lőnek. :)

    De tényleg ez Űrdongó eredeti alakja. Űrdongó nem egy menő robot, sosem volt az, gyenge, kicsi, fegyvere is veszélytelen.
  • robgros #2
    Ez Űrdongó eredeti jármű alakja, csak szólok
  • Ender Wiggin #1
    hurrá, a normális vasat lecserélik egy fosra, aminek a tervét egy zsidő mérnöktől lopták és orosz meg lengyel rabszolgákkal építtették. cuki autó, nem túl cuki múlttal.