Szekeres Viktor

Hosszú kihagyás után Joe Pesci Scorsese-filmben tér vissza

Ismét mozifilmben láthatjuk Joe Pescit.

Jope Pescit az 1998-as Halálos fegyver 4 óta mindössze két filmben láthattuk, a 2006-os Az ügynökségben, valamint a 2010-es Országúti bordélyban, igaz, a Száva - A szív harcosa című orosz animációs filmben vállalt egy szinkronfelkérést is. Nos, 2018-ban nagy éve lehet a színésznek, hiszen szerepelni fog Martin Scorsese új filmjének, a The Irishmanben, valamint a jelek szerint az Asbury Park munkálataiban is részt fog vállalni.

Aki követi a híreket, annak persze nem nagyon újdonság mindez, hiszen a The Irishman mondhatni Scorsese szerelemprojektje, aminek első, 2010-ben érkezett hírei is már Pesci szerepvállalásáról szóltak, de most már hivatalosnak vehető a szerződtetése - azok után, hogy több, mint ötvenszer utasította vissza Scorsese és a főszereplő, Robert De Niro kérését. Pescinek ez lesz a negyedik filmje a rendezővel a Dühöngő bika, a Nagymenők, valamint a Casino után, míg De Niróval hetedjére játszhat majd együtt. Pesci a filmben Russell Bufalinót, egy pennsylvaniai maffiafőnököt fog alakítani, akinek köze lehet Jimmy Hoffa eltűnéséhez.

A több évtizeden át húzódó történetet elmesélő filmben egyébként még Harvey Keitel is szerepelni fog, és jelenleg is folynak a tárgyalások Bobby Cannavaleval. De Niro a címszereplőt alakíthatja majd, Frank “The Irishman” Sheeran, aki 25 bérgyilkossága révén vált hírhedtté. Jimmy Hoffát Al Pacino alakíthatja majd. A szkriptet Steve Zaillian írta Charles Brandt könyve, az I Heard You Paint Houses alapján. A 100 milliós gengszterfilmet a Netflix mutathatja majd be.

Az itthon "Hallom, szobafestő vagy" - A maffia bérgyilkosa címen megjelent könyv hivatalos fülszövege a következő: "Frank Sheeran, a maffia bérgyilkosa több mint 25 embert ölt meg a szervezet utasítására, köztük jó barátját, a fuvarozók szakszervezetének vezetőjét, Jimmy Hoffát is.
A könyvből készült filmet várhatóan 2012-ben mutatják be Martin Scorsese rendezésében, amelyben újra együtt játszik a két legendás színész : Robert de Niro és Al Pacino.

Hát, igen. Túl sok könyv hátoldalára írják rá az első, zöld lámpát még nem jelentő hírek alapján, hogy film készül belőlük. Bár itt csak a dátumban tévedtek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!