Szekeres Viktor

Megvan a Titok című bestseller filmes adaptációjának főszereplője

Katie Holmes lesz benne a mozi Titokban.

Katie Holmes lesz a főszereplője a Rhonda Byrne által írt A titok (The Secret) című bestseller filmes adaptációjában - ezt a Covert Media elnök-vezérigazgatója, Paul Hanson jelentette be. A filmet a tervek szerint az az Andy Tennant fogja rendezni, aki korábban olyan alkotásokat tett le az asztalra, mint a Mindenütt nő, A randiguru, az Örökkön-örökké és az Exférj újratöltve. A forgatókönyvet Bekah Brunstetter írta a rendező és írótársa, Rick Parks közreműködésével.

Az itthon is hatalmas népszerűségnek örvendő, 2006-ban kiadott, és azóta 30 millió példányban eladott önsegítő könyv szinopszisa a következő: "A Nagy Titok töredékei eddig is fellelhetők voltak szájhagyomány útján fennmaradt bölcsességekben, irodalmi művekben, különböző vallásos és filozófiai szövegekben. A darabkák azonban most először állnak össze teljes kinyilatkoztatássá, mely képes megváltoztatni mindazok életét, akik kapcsolatba kerülnek vele. Ez a könyv megmutatja, hogyan használhatod a Titkot életed minden területén – legyen szó pénzről, egészségről, kapcsolatokról, vagy a boldogságról úgy általában. Segítségével felfedezhetsz egy benned rejlő, kiaknázatlan erőforrást, amely képes megszépíteni az életedet. A könyv lapjain mai tanítómesterek szólalnak meg, akik már megtapasztalták ezt az erőt. Ők a Titok által megszabadultak betegségeiktől, mesés vagyonra tettek szert, legyőzték az előttük tornyosuló akadályokat, és olyan dolgokra voltak képesek, amelyeket a legtöbb ember lehetetlennek gondol."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #5
  "Katie Holmes lesz a főszereplője a Rhonda Byrne által írt A titok (The Secret) című bestseller filmes adaptációjában"

  Hat ez elottem is homalyos, leven a Secret 1 film es az abbol keszult konyv....

  "The Secret is a 2006 film consisting of a series of interviews designed to demonstrate the New Thought claim that everything one wants or needs can be satisfied by believing in an outcome, repeatedly thinking about it, and maintaining positive emotional states to "attract" the desired outcome.

  The censored version of the film and the subsequent publication of the book of the same name attracted interest from media figures such as Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, and Larry King. It has also received a great deal of controversy and criticism for its claims, and has been parodied in TV shows."
 • Ender Wiggin #4
  Ja, ezt lemezes változatban van, ahol a könyvvel együtt árulják. de zetor nem tudja :-D
 • BaliBoy #3
  Okostojás! Nincs mit elolvasnom rajta, mivel láttam. Ez a könyvnek a megfilmesítése.
 • zetortraktor #2
  Még linkeled is. Miért nem olvasod el? Sosem hallottam róla, de az általad linkelt oldal alapján egy videóra megjelent dokumentumfilm a könyvről, illetve a leírás alapján a könyvben leírtak alkalmazásáról.

  (De ha nem is doku lenne, akkor sem kéne meglepődni azon, ha egy könyvből kettő vagy öt adaptáció készül.)
 • BaliBoy #1
  Ez akkor mi???
  http://www.imdb.com/title/tt0846789/?ref_=fn_al_tt_1