Szekeres Viktor

Népszerű filmből készített tévésorozat debütál itthon szeptemberben

A Cartoon Network elhozza a Derült égből fasírtot.

A Sony Pictures Animation kritikusok által is elismert filmfranchise-aa alapján készült a Cartoon Network és a Boomerang új sorozata, a Derült égből fasírt (Cloudy Chance of Meatball, mely szeptember 18-án mutatkozik be Magyarországon a Turner gyerekcsatornáin. A sorozat a Cartoon Networkön hétköznap 8:05-kor és 17:40-kor, míg a Boomerangon! 6:55-kor és 19:10-kor lesz látható.

A sorozat hivatalos szinopszisa: "Flint Lockwood, a Derült égből fasírt főszereplője egy tinédzser, aki arról álmodik, hogy komoly tudós lesz és találmányaival megváltoztatja a világot. Flint nem szeretne szardíniával foglalkozni, mint mindenki más a városban, ő a tudománynak szeretne élni.
Flint természetesen nem egyedül végzi kísérleteit: jóbarátja Sam Sparks, az új lány, aki nemrég költözött a városba. Az időjósgyakornok Sam és Flint gyorsan megtalálják a közös hangot, úgyszólván lelki társak. Miközben a két különc közös találmányaik megvalósításán dolgozik, sok vicces kalandot él át, és gyakran sietnek a városlakók segítségére.
"

A sorozatban a film összes szereplőjét viszontláthatják a nézők, köztük Flint édesapját, Timet, Flint laborasszisztensét, a megbízhatatlan majmot, Steve-et; Shelbourne polgármestert, Brent-et, a tizenéves helyi celebet, Earl-t, a testneveléstanárt és Manny-t, a műszaki zseni gyereket.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!