Szekeres Viktor

Két új tévécsatorna indul itthon

A Sony itthon két új csatornabrandet vezet be.

A Sony Pictures Television Networks CE újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat, avagy ahogy a cég közleménye fogalmaz: "a Sony Max és a Sony Movie Channel októberi indulásával még magasabb szintre emeli a minőségi szórakoztatást az öt csatornából álló portfólió". Mondhatnánk tehát azt is, hogy a két minimálisan nézett adót új nevet kap, de elvileg a műsorkínálatuk is módosulni fog.

A Sony Max a fiatal, női közönségnek kínál ősztől dedikált tartalmakat, míg a Sony Movie Channel filmekre fog szakosodni, avagy ahogy közlemény-nyelven mondani szokás "igazi moziélményt nyújt nézőinek". A Sony Max a fiatalos női közönséget szólítja meg, különleges reality blokkok, gasztroműsorok, csajos sitcom-ok és romantikus vígjátékok segítségével, sőt, saját gyártású műsort is kap. A férfiasabb Sony Movie Channel pedig a modern filmek és klasszikusok mellett filmek minőségi sorozatos feldolgozásait is kínálni fogja.

A Sony egyébként úgy véli, hogy a portfólió-fejlesztés, mely a vállalat hosszú távú beruházási stratégiájának része a magyar piacon, a friss márkák bevezetésén kívül, a meglévő AXN, VIASAT3 és VIASAT6 csatornák megerősítését is jelenteni fogja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #3
    Nem ez a *csapásirány*!
    Hanem a célközönséget a *cefrésített* sorozatokkal a TV elé szögezni !
    És amikor izgatottan ül már 5 óraja a TV előtt /remegve várva a kedvenc sorozatainak újabb,és újabb agyament részeit/
    Na ! akkor lehet a kómában lévő agyakba belesulykolni a reklámokat,50-szer - egymás után ! /És a vásárlásokból keletkező profit eszméletlen méreteket ölt/
    Alapvető tévedés,hogy itt BÁRMI értünk történik !
  • zetortraktor #2
    Remélhetőleg sok, hogy mindig el lehessen kapni őket. (Már nem azért, de premierfilmekre nem hiszem, hogy számítani kell, főleg, hogy van itthon vagy 20 filmeket adó csatorna és ha hetente ennyi új, itthonra eladható film készülne (nem készül), akkor is csak max egy jutna egy csatornára, tehát heti 166 órát ismétléssel töltenének ki.)
  • JonasSandor #1
    Kíváncsi leszek mennyi ismétlése lesz a filmeknél:D:D:D