Szekeres Viktor

Lesz harmadik szezonja az Aranyéletnek

Elkezdődött az Aranyélet harmadik szezonjának a forgatása.

Nyílt titok volt, hogy lesz az Aranyéletnek harmadik évada, de hivatalosan csak ezen a héten erősítette ezt meg az HBO, ráadásul rögtön abban a formában, hogy szétkürtölték, hogy mégis kezdődött a feltehetően záró szezon forgatása. A közleményből az is kiderül, hogy a következő etap premierjére 2018-ban kerül majd sor.

A főbb szerepekben ismét Thuróczy Szabolcsot (Miklósi Attila), Ónodi Esztert (Miklósi Janka), Döbrösi Laurát (Miklósi Mira), Olasz Renátót (Miklósi Márk) és Végh Zsoltot (Gáll Ferenc) láthatjuk. Az évadban visszatér a mellékszereplők közül Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes), Trill Zsolt (Fazi) és Fullajtár Andrea (Boros Zsuzsa), míg újoncként csatlakozik a csapathoz Staub Viktória, Bakonyi Csilla és Borovics Tamás.

A harmadik évad vezető forgatókönyvírója Vancsik Péter lett, de az írók közt megtaláljuk a harmadszor is visszatérő, HBO-s veteránnak számító Tasnádi Istvánt , illetve egy fiatal, Vanicsek Olivér is csatlakozott a csapathoz. Az évad story editora ezúttal is Angyalosy Eszter. A sorozat kreatív producere Krigler Gábor, a gyártásért felelős HBO-s producer Závorszky Anna.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!