Szekeres Viktor

Új előzetes érkezett Will Smith orkos jövőfantasyjéhez

Új előzetest kapott a Netflix legdrágább filmje.

A hétvégén San Diegóban kerül megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A fantasy és a scifi talán a legtipikusabb rajongói műfajnak számítanak, így nem csoda, hogy a Netfix is bemutatta David Ayer Bright című rendezésének új előzetesét.


A stílusában Az utolsó műszakhoz hasonlító film egy olyan világban játszódik, melyben a mi valóságunk egy fantasy világgal keveredik. A történet főhőse egy ork rendőr, aki egy ember társat kap maga mellé. Kettejük együttműködése akkor vesz furcsa fordulatot, amikor birtokukba jut egy nagyon erős és illegális varázspálca. Az orkot Jpel Edgerton, míg az embert Will Smith fogja alakítani, Lucy Fry pedig egy elfet (azaz tündét) játszik majd. A Bright forgatókönyvét Max Landis írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    hát ez az ork inkább egy ronda ember.
    A film meg erősen hasonlít a 80-es évek végén menő sorozatra, ahol egy rendőr egy földön kívüli társat kap, hogy együtt dolgozzanak. (Alien Nation)
  • ostoros #1
    Ork rendőr. :)
    DEEEEEElightful!