Szekeres Viktor

Máris megérkezett a Hóember szinkronizált előzetese

A The Snowman magyarul is jónak tűnik.

A Hóember (The Snowman) szinkronos előzetesének kiadásával a film hazai premierdátumára is fény derült, ami október 12-e lesz, ami már csak azért is nagy szó, mert Amerikában csak 20-tól kezdik el játszani. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és ez most is minden bizonnyal helytálló. Bár, ha valakinek van állandó hangja, akkor a forgalmazó törekedni fog a színész megszerzésére.


A Norvégiában forgatott film főszereplője Michael Fassbender, Rebecca Ferguson és Charlotte Gainsbourg, rendezője Tomas Alfredson (Engedj be, Suszter, szabó, baka, kém). A forgatókönyvet Hossein Amini, Matthew Michael Carnahan, Peter Straughan és Søren Sveistrup írta Jo Nesbo regénye alapján - némelyikük a korábbi változatokat jegyezte, így még nem tudni, hogy hivatalosan kiket fognak feltüntetni a stáblistán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Ahogy azt Móricka elképzeli, miszerint a könyvadaptációs forgatókönyv írása a legkönnyebb feladat. Kábé pont fordítva. (Meg aztán egy sorozatot általában 10-20 ember ír. Ha pedig egy filmet elég sokáig fejlesztenek, akkor az nem 2, nem 4, hanem olykor egy tucat írón is átmegy, míg valamelyik draftra rá nem bólintanak, a kredit pedig a szakszervezet előírásai alapján jár, még akkor is, ha valakinek egy szava nem marad benne a végső verzióban.)
  • Ender Wiggin #1
    négy író? na az mindig "jó" előjel. főleg, hogy nem is kell saját kútfőből előpattintani semmit, mert van egy komplett regény.