Szekeres Viktor

Az elmúlt évek legsikeresebb valóságshow formátuma itthonra is megérkezett

Magyarországon is lesz Real Housewives.

Már jó ideje nyílt titok, hogy a VIASAT3 megpróbálkozik a Real Housewives formátumának hazai viszonyokra való átültetésével, s hosszas előkészítést követően végre összeállt a Feleségek luxuskivitelben szereplőgárdája. A VIASAT3 legújabb saját gyártású műsora a sajtóközlemény szerint "önfeledt szórakozást, valódi drámát és vaskos bankszámlákat tartogat".

Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika - ezek jellemzik a Real Housewives-t. A csatorna legújabb saját gyártású műsorában híres modell, népszerű fitnesszguru, operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel majd - mind csinosak, sikeresek, és nem utolsósorban gazdagok. Persze a csillogásnak is megvan az ára, a VIASAT3 szerint a reality "hatalmas drámákat, veszekedéseket és váratlan fordulatokat tartogat, hiszen a valóságban semmi sem az, aminek elsőre látszik."

A jómódú feleségek hazai névsora elég impozáns: Rubint Réka, Farkas Rita, Csősz Boglárka, Köllő Babett, Smaltig Dalma és Vasvári Vivien.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • morguldae #3
    Nagyon várjuk! Magyarországon a politikus-meg a haveri kör feleségek viszik a prímet-bár nem szépek, de tényleg gazdagok. Hisz náluk már a milliók pénze. Lehet őket kéne egy ilyen műsorba bevonni :-)
  • superxepi #2
    Azért Gáspár Bea is bekerülhetett volna Orbánnéval együtt! Igaz messze áll tőlük a szépség,de gazdagok ! :)
  • Zombee #1
    Hatalmas drámák... :)
    És micsoda nívós névsor. Ez remek műsor lesz megint. Jó tudni, hogy van még a tévében minőségi szórakoztatás.