Szekeres Viktor

Megvan, mikor folytatódik a legjobb Walking Dead-sorozat

Szeptemberben tér vissza a Fear The Walking Dead.

Itthon szeptember 11-én duplarésszel folytatódik a Fear the Walking Dead 3. évada. Az AMC saját gyártású sorozata az amerikai premierrel egy időben, hajnali 3:00 órakor, illetve az esti főműsoridőben, 22:00 órakor lesz látható Magyarországon. A harmadik évad folytatása nyolcrészes lesz.

A Fear the Walking Dead harmadik évadának második felében a Clark és az Otto család kénytelen fegyverszünetet kötni az indiánokkal. Így az egykori ellenségeknek most együtt kell küzdeniük a túlélésért. A farmon tetőzik a feszültség, miután az őrséget megtizedelik, a készletek egyre csak fogynak és egyre több a halott mindenütt. Strand eléri a mélypontot és szüksége van egy társra – a legértékesebb dologra ebben a világban – hogy újra megtalálhassa önmagát. Ezalatt Daniel újra "el soldado"-vá, azaz katonává válik, és kivárja a megfelelő pillanatot arra, hogy Lola és a Gonzalez Dam szolgálatába álljon, de még mindig nem képes elengedni lánya, Ofelia szellemét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sckonti #5
    Úgy látszik a szarból sosem elég. Az emberek megeszik...
  • ostoros #4
    Nem véletlen. Az amit ma újságírásnak neveznek, az száz éve még egyszerű plagizálás volt. Szinte senki nem végez valódi újságírói munkát, egymás cikkeinek átvétele történik, íróasztal mögül kimozdulás kizárt.
  • Ender Wiggin #3
    A Zindex okostojása is pont a napokban ajnározta a táppénzes WD utánérzést. Véletlen?
  • Prof William #2
    Az eddigi botrányosan szar (és beetetős) első és hasonlóan színvonaltalan második évad után volt most kb 3-4 jó rész és máris a "legjobb Walking Dead sorozat" lett belőle? :)
  • wraithLord #1
    2-nél több WD sorozat van? Mert csak akkor lehet a FWD a legjobb.