Szekeres Viktor

Kegyetlen plakát a Sharknado 5-nek

Már nem csak előzetes, hanem plakát is van az új Sharknadóhoz.

Megérkezett a Sharknado 5: Global Swarming plakátja, és pont olyan lett, mint amilyenre számítani lehetett. Az itthon is népszerű filmsorozat premierjére a Syfy-on augusztus hatodikán fog sor kerülni, és ekkor a világ elég sok pontján bemutatják a filmet, azonban a hazai nyitányról nincs információnk, hiszen a szériát korábban világpremierként sugárzó Universal Channel tavaly befejezte hazánkban működését.

A filmbe természetesen vissza fog térni Ian Ziering és Tara Reid, mint Fin Shepard és April Wexler, s a korábbi szereplők közül még Cassie Scerbo is tiszteletét teszi, mint Nova, a csaposból lett kemény cápavadász. A rendező ismét csak Anthony C. Ferrante volt, a forgatókönyvet pedig Scotty Mullen írta. A forgatás februárban zajlott Bulgáriában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sequoyah #3
    Sokan szeretik, es profitot termel. Bar igazabol az utobbi onmagaban is elegendo.
    Ezek utan inkabb az lenne a kerdes, hogy miert ne csinalnak?

    Kicsitneha nem art leszallni a magas lorol visszavenni az igenyekbol es elvezni azokat a filmeket is, amik nem 10-100 miliobol keszulnek:)
  • paby88 #2
    szerinted ők ezt nem tudják? poén az egész épp azért csinálják, ökörködnek egyet legalább
  • ntex #1
    Ilyen ZS kategóriás legalja filmet nem értem minek erőltetnek. Lesüt az egészről hogy alacsony költségvetésű, über gagyi. A "szereplőgárda" is annyira tehetséges hogy csak ilyen idióta filmekben van rájuk szükség.