Szekeres Viktor

Nagyon durván megnyomják Luc Besson scifijének marketingjét

Nem túl gyakori fogáshoz folyamodott a Valerian csapata.

A Luc Besson-féle Valerian és az ezer bolygó városa (Valerian and the City of a Thousand Planets) igen komoly marketinglöketet kap a forgalmazójától, ugyanis a Pókember: Hazatérés kópiái előtt nem szimpla előzetest fognak bemutatni hozzá, hanem a nyitójelenetet, így kísérelve meggyőzni a nézőket arról, hogy a film kihagyhatatlan lesz. Besson korábban azt nyilatkozta, hogy az elvárás a Valerian esetében a Lucy teljesítményéhez hasonló, körülbelül félmilliárdos világbevétel.

A képregény-adaptáció Amerikában július 21-én kerül bemutatásra, főbb szereplői Dane DeHaan, Cara Delevingne és Clive Owen lesznek, mellettük pedig még fel fog tűnni kiemelt szerepben Rihanna, Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock és Kris Wu, valamint Doghan Daguis, K-Tron, Melo, Omelite és a The Pearls.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • qqricoo #3


    miért, a forrásműben idősebbek ?
    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.07.03. 07:59:27
  • kalapos01 #2
    Jaja, jó meglátás, ha egy filmben 25-30 éves színészek vannak, az biztos, hogy csak szar lehet. Eleve arra kéne rájönnie mindenkinek, hogy egy film minőségét nem a szkript vagy a rendezés adja meg, hanem a színészek kora. Nem hiszem, hogy volt film, ami 25 vagy 30 éves színészekkel jó lett volna.

    (Elég csak arra gondolni, hogy Az ötödik elem, ami Besson előző scifije volt, aminek az a 23 éves lány volt a főszereplője, mekkora gáz volt, vagy a Lucy is, amiben az a fiatal csaj van. Besson mindig elszúrja a castingokat.)
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.07.02. 14:55:55
  • TokraFan #1
    Ezzel a két tejfölösszájúval borítékolhatóan sz*r lesz.