Szekeres Viktor

Amerikában gigantikus bukta a Transformers 5

Az új Transformers még az előző résznél is nagyobbat zakózik hazájában.

Amerikában már szerdán bemutatásra került a Transformers: The Last Knight, és 15 milliós szerdája után 8 millió dolláros csütörtöki bevételt produkált, ami az előrejelzések szerint nagyjából 60 milliós öt napos hétvégét fog jelenteni a stúdiónak. Ami nem kicsit csalódás, hiszen az előző részek, még a gyengén teljesítő negyedik is, legalább 100 millióval kezdett. Arról nem is beszélve, hogy korábban volt olyan Transformers-rész, mely nyitónapján behozott 60 millió dollárnyi jegybevételt Amerikában.

Ha USA-n múlt volna, a sorozat már véget ért volna, hiszen az első három film 319, 402 és 352 millió dolláros bevétele után a 210 millióba kerülő negyedik film csak 245 milliós bevételt produkált. (Más kérdés, hogy a 320 millió dollárt hozó Kína segítségével a nemzetközi bevételek rekordot döntöttel és az egymilliárd dollárosok klubjába repítették a Transformers 4-et.) Egy 60 milliós starttal az ötödik rész Amerikában örülhet, ha 140 millió dolláros bevételig eljut, ami 100 milliós mínusz lenne a negyedikhez képest.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    A Felhőatlasz fontosságáról lehet vitatkozni, de nem is ez a lényeg. A minőséget, fontosságot a bevétel nem reprezentálja, voltak anyagilag sikertelenek nagyon jó filmek, és lettek sikeresek nagyon szarok is. A Transformers kezdi utolérni a minőségét a bevételeivel.
  • Zombee #6
    Egyáltalán, miért ültél be rá? Ezt lehetett sejteni előre, hogy szar lesz, részről részre zuhant a színvonal. Az első rész még egész tűrhető volt, bár az eredeti Transformers-hez annak sem volt már sok köze.
  • terminatoR1991 #5
    Cloud Atlas , én szerettem igaz ordas nagyot bukott de inkább aszt még 1 szer mint eszt a filmnek nevezett akármit - borzaszto film lett , majdnem kimentem a mozibol kb a felénél.
  • vik3 #4
    "A Cloud Atlas se termelt túl sokat anno, meg mindenhol ellehetetlenítették, aztán mégis korunk egyik legfontosabb alkotása."

    Ezen hangosan nevettem, köszi :D
  • Yagami #3
    A Cloud Atlas se termelt túl sokat anno, meg mindenhol ellehetetlenítették, aztán mégis korunk egyik legfontosabb alkotása.
    Májom.

    (ehhez a filmhez meg nem nagyon értesz, az tisztán látszik...illetve nem érted, mit kéne nézni rajta)
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.06.25. 15:42:50
  • Montanosz #2
    gagyi 4 éveseknek
  • Etinger #1
    Ideje volt.