Szekeres Viktor

Megvan az Avatar 2-3-4-5 egyik új női főszereplője is

Oona Chaplin is benne lesz az új Avatar-filmekben.

Cliff Curtis után újabb színészt szerződtettek a soron következő Avatar-filmekre. A The Hollywood Reporter arról értesült, hogy Oona Chaplin is szerepelni fog a James Cameron-féle franchise második, harmadik, negyedik és ötödik részében. Karakterének neve Varang lesz, és központi szerepet fog betölteni az összes folytatásban. Az angol színésznőt sokan a Trónok harcából ismerhetik, legutóbb pedig a Tabu című tévésorozatban láthattuk Tom Hardyval.

A 20th Century Fox és a Lightstorm Entertainment korábban bejelentette, hogy az Avatar 2 2020. december 18-án kerül bemutatásra az amerikai mozikba, amit 2021. december 17-én fog követni a harmadik rész, 2024, december 20-án a negyedik epizód, az ötödik pedig 2025. december 19-én. A filmekre biztos, hogy visszatér Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang és Sigourney Weaver, a forgatókönyveket James Cameron, Rick Jaffa és Amanda Silver, Josh Friedman, valamint Shane Salerno írta, és a tervek szerint Cameron rendezi mindegyik részt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pett3rson #3
    De hogy a francba lesz megint Ő a gonosz?? az csak az avatárja volt amit megöltek?? o.O
  • Yagami #2
    Lészárom.

    (te meg itt alul miket hordtál össze? :D inkább nem megyek bele, de megnyugodhatsz, jönni fognak ezek a filmek és még látni is fogod őket)
    Utoljára szerkesztette: Yagami, 2017.06.22. 17:34:03