Szekeres Viktor

Itt a Starship Troopers folytatásának első előzetese

Így fog kinézni az új Starship Troopers.

Augusztus 21-én, mind egyetlen napra a mozikban is bemutatásra kerül a Starship Troopers: Traitor of Mars. Az itthon Csillagközi invázió címen ismert Paul Verhoeven-filmet 1997-ben mutatták be, és bár az egy klasszikus regény adaptációja volt, elég hamar kultstátuszba került annak köszönhetően, hogy elkülönült az alapanyagtól, és sokkal inkább működött szatíraként, mintsem agyatlan akciófilmként. Más kérdés, hogy a folytatások már csak lakossági forgalmazásba kerülő vacakok voltak.


Az ötödik Starship Troopers-epizód, melynek az előzetese is megnézhető, animált lesz, és benne Johnny Rico (Casper Van Dien) lefokozásra kerül, és egy kis, marsi műhold-állomásra küldik, miközben a Föderáció a bogarak bolygóját ostromolja. Miközben a mindentől távol lévő helyen újoncokat képez ki Rico, a bogarak meglepetésszerűen lecsapnak rá. A filmben Dizzy Flores karaktere is feltűnik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Az új FF mozifilm nekem pl. marhára bejött, annyira, hogy amikor néztem a játékról készült videókat végül még se vettem meg, mert nem hozná ugyan azt a fílinget. Pedig a játék se csúnya, meg gagyi a maga kategóriájában.

    :)


    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.06.07. 18:34:21
  • Ender Wiggin #5
    A japók is csináltak egy animációt, ami katasztrófális volt, a kis hegyesállú, nagyszemű, műhajú alakok miatt. De leglaább belecsempésztek egy kis értelmetlen meztelenkedést a kis perverzek. Amúgy ez vajon mikor játszódhat, ha Flores még életben van? Retcon már itt is?
    Másrészről a lenti StarCraft videó bizonyítja, hogy a sok élőszereplős fos helyett ilyen minőségű CGI-filmeket volna csak szabad játékokból csinálni, és akkor tutti, hogy a fanok nem pártolnának el a filmektől
  • Zombee #4
    Ez az új animáció már most jobban néz ki, mint a videós folytatások. Sztoriban nem várok már semmit. Igazából folytatni sem volt sok értelme az eredetit, az úgy kerek.
  • NEXUS6 #3
    +1
  • qqricoo #2
    én spec. elégedett lennék egy 5 évvel ezelőtti bevezető animációval

    Utoljára szerkesztette: qqricoo, 2017.06.06. 22:36:43
  • NEXUS6 #1
    Ne akarjunk túl sokat, mondanivalót, aktualitást, meg ilyen elvont művészieskedő dolgokat, csak amíg az eredeti film egész jól sikerült CGI-nek, effektjeinek köszönhetően azért a mai napig nézhető, addig ezek a "folytatások" ilyen szempontból sem érnek el túl magas szintet.

    Ez a pár jelenet is egy 10 évvel ezelőtti videojáték bevezető animációjának szintjén áll, sajnos.