Szekeres Viktor

Barry Seal: A beszállító - itt az új Tom Cruise-film szinkronos előzetese

Már szinkronos előzetese is van Tom Cruise új filmjének.

Megkapta szinkronos változatát is a pár napja kiadott American Made előzetese. Az itthon Barry Seal: A beszállító címen bemutatni tervezett film esetében is áll, hogy miképp a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem a hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban.


Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel, a hivatalos szinopszisa a következő: "Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle Medellín kartell szállítója lett, és fegyvert és drogot csempészett a repülőin, majd váratlanul beszervezte a CIA, és az amerikai történelem egyik legnagyobb titkos akcióját hajtotta végre." A filmet Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) rendezte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    A legutóbbi Jack Reacher már határeset volt, az Oblivion meg a Knight and Day kifejezettek fos... A Múmiát is iszonyúan lehúzták, gyaníthatóan a bevétel is bukta lesz.
  • NEXUS6 #2
    Viszont ellentétben a többi oldszkullal, általában nézhető filmeket csinál.
  • Jawarider #1
    Nekem még a Múmia kapcsán rémlett, hogy filmezik, err ez, Holnap Határa, MI6, TopGun2 stb.

    Tom mintha rákapcsolt volna :)