Szekeres Viktor

Új tévécsatornát indít az RTL Klub

Új csatornát indít az RTL-csoport.

Az RTL Magyarország júliustól a Film+2-t megszüntetik, s helyette elindítja az RTL Goldot. A csatorna közleménye szerint az új adó "itthon teljesen egyedülálló porgramstruktúrával és műsorkínálattal jelentkezik", hiszen rajta szinte csak hazai gyártású műsorok futnak majd. Ráadásul nem csak ismétléseket lehet látni majd, hanem itt debütál Nádai Anikó önálló talk show-ja, az Anikó #show is. A hírek szerint ezen kívül RTL-es vetélkedőkkel is találkozhatnak a nézők.

Az Anikó #show-ban Nádai civil vendégekkel beszélget hétköznapi témákról, s abból ítélve, hogy a csatorna szerint "itt sem hiányzik majd a dráma, az érzelem és persze az intrika", arra lehet következtetni, hogy a műsor a Mónika nyomdokaiba kíván majd lépni. Még mielőtt valaki elkezdene mutogatni, hogy erre van igény nálunk, érdemes megemlíteni, hogy egyrészt a műfajra mindenhol igény van, másrészt míg korábban a Mónika országos lefedettségű csatornán volt látható, addig ez a talkshow már csak kábelen indítható el, jóval szerényebb nézőszám elérése érdekében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • JonasSandor #3
    Újabb szenny csatorna csak gratulálni tudok.
  • masuda #2
    "Még mielőtt valaki elkezdene mutogatni, hogy erre van igény nálunk, érdemes megemlíteni, hogy egyrészt a műfajra mindenhol igény van"

    Ez azért elég sokat elmond az emberiségről.
  • lerboy #1
    Mint egy falat kenyér...