Szekeres Viktor

Top Gun 2: megvan a rendező?

Lehet, hogy már rendezője is van az új Top Gunnak?

Tony Scott 1986-os akciófilmjének folytatását már jó ideje tervezik Hollywoodban, a főszereplő pedig természetesen Tom Cruise lenne, s most már úgy tűnik, hogy rendezője is van a projektnek, hiszen a Variety arról számolt be, hogy Joseph Kosinski a legesélyesebb arra, hogy megcsípje a második rész rendezői székét. Arról a Kosinskiről van szó, aki legutóbb éppen Tom Cruise főszereplésével forgatta a Feledést, előtte pedig a Tron: Örökséggel debütált Hollywoodban.

Korábban Jerry Bruckheimer, a producer elmondta, hogy a Top Gun második részének története a pilóta nélküli drónok körül forogna, tehát egy olyan világban játszódna, ahol a vadászrepülőgépeket vezetők katonák a kispadra szorulnak, de természetesen Maverick meg fogja mutatni, hogy a pilóták sosem válhatnak feleslegessé. A forgatókönyv legutóbbi változatát Justin Marks adta le, a korábbit pedig Peter Craig írta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    így szokás, próbálják tökéletesíteni, a fejlesztés során ez teljesen organikus folyamat, ha pedig új rendező jön, akkor pláne. még az egykredites szkriptek is átesnek kreditnélküli átírásokon, ha kell.
  • Ender Wiggin #1
    Rohadt jó jel, hogy többen átírják a forgatókönyvet...