Szekeres Viktor

A világon mindenkit bepaliztak a Halálos iramban 8-cal, csak Amerikát nem

Hihetetlen nagyot tarol a Halálos iramban 8.

Valamiért sokan azt hitték, hogy Paul Walker halála szerepet játszott abban, hogy a Halálos iramban 7 minden idők harmadik legsikeresebb filmjévé vált - így próbálták nyugtatni magukat, hogy az akciófilm másképp nem érhetett volna ekkora magasságokba. Azonban a nyolcadik rész bebizonyította, hogy a sikernek csakis egy oka van: a nézők szeretik a franchise-t, és azt bizony még azok is nézik, akik nincsenek érte annyira oda.

Most épp annak apropóján írunk a Halálos iramban 8-ról, hogy Amerikán kívül bevétel tekintetében pár hét alatt megelőzte a Bosszúállók mindkét epizódját, és már most minden idők hetedik legsikeresebb filmje ebben a viszonylatban. A 957,3 millió, Amerikán kívül befolyt dollár hétvégére annyira meg fog nőni, hogy a Harry Potter 8 elé kerüljön a film, és akkor már csak a Jurassic World (1,019 milliárd) és a Star Wars: Az ébredő Erő (1,131 milliárd dollár) fog a film és a hetedik rész között állni.

A legérdekesebb a film szereplésében, hogy míg Amerikán kívül minden idők egyik legsikeresebb filmje, Amerikában jelenleg az örökranglista 163. helyén foglal helyet 209 milliós bevétellel. Úgy tűnik, az amerikaikat annyira nem győzték meg a korábbi részek és a reklámok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #38
    Meg tudom érteni. Egy darabig néztem, de hamar unalmas lett. Néha még mindig belefér egy, de már van jobb elfoglaltságom többnyire.
  • Zombee #37
    Én már a stílusától meg a kretén humorától agyfaszt kapok, a mondanivalójáig el sem megyek. Ma már csak akkor indítok el videóját, ha nem tudom, hogy ő lesz, de akkor is kinyomom azonnal.
  • ostoros #36
    Á, ez aztán egyáltalán nem előre kitalált sablon, te aztán gondolkodsz, igen, minden bizonnyal.
  • ostoros #35
    Hallgattad már a videóit? Komolyan kérdezem. Hányszor vált át "nagy tanítóba" és elkezdi teríteni az igét, mert hogy "pozitív üzenetet" akar közvetíteni. Ha Puzsért akarnám hallani, akkor őt nézném, nem vagyok kíváncsi filmkritika kapcsán ilyesmire.

    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2017.05.19. 20:44:22
  • kalapos01 #34
    Hagyjad, szerintem gőze nincs arról, hogy mit jelent a szó. Vagy ő jobban szereti, ha mások mondják meg, hogyan gondolkodjon. Az egyik politikai oldalnak ugyanis az a taktikája, hogy bedobál és elterjeszt a köztudatban hívószavakat, amikkel riogatni lehet. És az önálló gondolkodásra képtelen robotok ismérve, hogy használják is ezeket a hívószavakat. Van egy ilyen nyáj, amely tagjai így sorolódnak egymás mellé: ha közös a hívószó, akkor közösen skandálhatják.

    És politikai vagy bármilyen hozzátartozástól függetlenül el kell ismerni, hogy a szóban forgó, kézi vezérlést alkalmazó hatalmi osztály ezt zseniálisan csinálja, hiszen ráéreztek arra, hogy sokkal több az idióta, önálló gondolkodásra képtelen egyed, mint az értelmes ember.
  • molnibalage83 #33
    Nem igaz, hogy filmkritika kapcsán is sikerül a gumicicádat előhozni...
    Egyébként meg nincsenek liberális faszságai...
    Ennyi erővel akkor meg a te világnézeti álláspontod is faszság, csak így csuklóból...
  • ostoros #32
    Én is. :) De ez most jó videó, most legalább nem nyomatja a liberális faszságait.
  • Zombee #31
    Nem tudom, ki hogy van vele, én kiütést kapok ettől a fasztól.
  • ostoros #30
    Fú... Tényleg nem akarom megnézni ezt a filmet..
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2017.05.17. 08:52:37
  • molnibalage83 #29
    Köszi.

    A filmről.

    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.05.17. 08:46:57