Szekeres Viktor

Itt a Sokkal több mint testőr szinkronos előzetese

Mindenkinek jár egy testőr, még a rinyálós bérgyilkosoknak is...

Megkapta szinkronos változatát a Sokkal több mint testőr (The Hitman's Bodyguard) nemrég bemutatott első előzetese. Általában azt szoktuk írni, hogy a korai szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban. Ez most is igaz.


Az Amerikában augusztus 18-án, itthon pedig hat nappal később bemutatásra kerülő filmben Samuel L. Jackson és Ryan Reynolds lesz a főszereplő, s mellettük még olyan színészek fognak szerepelni, mint Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell és Richard E. Grant. A filmet Patrick Hughes rendezte Tom O’Connor forgatókönyve alapján. Előbbi a Red Hillt és a The Expendables - A feláldozhatók 3-at tudhatja filmográfiájában, míg utóbbi eddigi egyetlen megfilmesített szkriptje Bruce Willises Tüzes bosszú volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Lehet, hogy csak nekem logikus, de ha érdekel, hogy miről szól a film, akkor megnézed az előzetest. Én is tudom, hogy sokszor nézik hülyének az olvasókat, de ezt elvárni dőreség.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2017.05.05. 08:24:08
  • Zombee #2
    Jópofa, hogy sokadjára is le van írva, hogy a szinkron nem végleges, de úgy látom, az, hogy miről szól a film, feladja a leckét, ha nincs egy eredeti könyv, aminek le lehet másolni a fülszövegét. :)
  • Dewri #1
    :) Bár angolul inkább :) :)
    Utoljára szerkesztette: Dewri, 2017.05.04. 20:17:03