Szekeres Viktor

Egy trancsírhorror klasszikus feldolgozása kapott előzetest és plakátot

A Blood Feast nemsokára széles körben is látható lesz.

Amerikában és Kanadában sok fesztiválvetítést követően végre a széles közönség előtt is bemutatásra kerül a Blood Feast című horrorfilm, mely egy klasszikus, hatvanas évekbeli trancsírhorror modern feldolgozása lesz. A premier időpontja június 23-a, s bár a magyar bemutató minden bizonnyal nincs tervbe véve, de talán siker esetén hozzánk is el fog jutni a film.


A viszonylag jó kritikákat kapó filmet a német Marcel Walz rendezte, a szereplők között pedig jó pár horrorveterán található: Robert Rusler, Caroline Williams, Sadie Katz (Wrong Turn 6) és Sophie Monk, valamint fel fog tűnni benne az eredeti filmet rendező Herschell Gordon Lewis is, aki nem sokkal a forgatást követően hunyt el 90 éves korában.



Az előzetes nem mai darab egyébként, még a fesztiválos vetítésekhez készült, de a plakát már új.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Ma már valóban nem, de akkor is a Blood Feast mindezen filmek atyja. Ez a film valóban olyan, amitől lehet jobbat csinálni, mivel az eredeti sem egy olyan minőségi produkció volt, mint egy Péntek 13 vagy a Halloween, ez egy vérbeli Grindhouse mozi, erősen B/Zs kategóriás. Ezen nincs mit szépíteni, nem elsősorban a minőségével lett klasszikus. Ettől eltekintve a film maga szórakoztató, aki szereti a horrort, érdeklik a régiek, megnézheti nyugodtan, ráadásul nem is hosszú, 75 perc az egész.
  • kalapos01 #2
    Inkább a splatter műfajé. Lehet, hogy a slasheré is, de ma már nem annyira ezekkel a filmekkel azonosítjuk a slashert. Viszont a régi előzetes alapján egy remake csak jobb lehet, még akkor is, ha két amatőrfilmes forgatja le.
  • Zombee #1
    Az kimaradt a cikkből, hogy a Blood Feast kb. a slasher műfaj megalapítója. Maga a film sok kortársától eltérően mai szemmel megmosolyogtató, kedvesen gagyi, de nem hiszem, hogy egy remake jobb lenne.