Szekeres Viktor

Itt az első kép az Aquaman forgatásáról

Megkezdődött az Aquaman forgatása, melyet egy manapság oly divatos fényképpel jelentettek be.

Megkezdődött az Aquaman-mozifilm forgatása, s erről a rendező, James Wan a csapó képével adott hírt - manapság a nagy filmek esetében ez vált szokássá. A film premierjére 2018. december 21-én fog sor kerülni Amerikában, de szinte biztos, hogy itthon is akkortájt láthatjuk majd.

A Warner stúdió nagyon jól ismeri a rendező munkásságát, hiszen korábban együtt dolgoztak vele a New Line-nal közösen készített Démonok közöttön, mely a közelmúlt egyik legnagyobb sikert elért horrorfilmje volt. Sőt, ezt követően Wan készíthette el a második részt is, de őt sokan a Fűrész és a Halálos iramban 7 rendezőjeként is ismerhetik. A Warner Bros. két forgatókönyvet versenyeztetett annak érdekében, hogy a lehető legjobb Aquaman-mozifilmmel állhasson elő. Egyfelől Will Beal próbálta filmre álmodni a szuperhőst, a másik szkripten pedig Kurt Johnstad dolgozott - a megbízatást végül utóbbi kapta meg.

Jason Momoa Aquamanje először a 2016. március 25-én bemutatásra kerülő Batman v Supermanben tűnt fel, majd ezt követően a 2017. november 17-én startoló Az Igazság Ligája-mozifilmben teszi tiszteletét. A főhős a feleségét, Merát, Atlantisz királynőjét Amber Heard alakítja majd, míg tanácsadóját, Vulkót Willem Dafoe. További szereplők: Nicole Kidman (Aquaman anyja), Temuera Morrison (Aquaman apja), Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Fekete Manta), Dolph Lundgren (Nereus király).

A filmről egyelőre annyit lehet tudni, hogy benne Aquaman Fekete Mantával mérheti össze az erejét. A képregényben először 1967-ben, az Aquaman 35. számában feltűnő karakter annak ellenére, hogy évtizedeken át harcolt Atlantisz királyával, csak a 90-es években kapta meg eredettörténetét, ami természetesen azóta többször is megváltozott - az egyikben egy hajó legénysége bántalmazta gyerekként, ezért rágott be mindenre, ami a tengerrel kapcsolatos, de volt, hogy Aquaman apja halála miatt akarta megölni bosszúból. Érdekesség, hogy nincs szuperképessége, csak egy nagyon erős harcos, viszont ruhája segítségével az óceán mélyére tud úszni,.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!