Szekeres Viktor

Fekete-fehérben is érkezik a Logan

A fanatikusok fekete-fehérben is megnézhetik a Logant.

Amikor a Logan promóciója megkezdődött, fekete-fehér jelenetképeket adtak ki hozzá, és rögtön megindult a találgatás, hogy vajon Hollywood be meri-e vállalni a monokróm premiert. Kiderült, hogy ez még csak tervbe sem volt véve, de a visszajelzések alapján a Fox úgy gondolta, hogy nem lenne hülyeség megejteni egy bemutatót, mely során valóban fekete-fehérben lehetne megnézni a képregény-adaptációt.

James Mangold, a film rendezője Twitteren jelezte, hogy a fekete-fehér vetítésekre május 16-án fog sor kerülni Amerikában - arról nincs hírünk, hogy vajon máshol, így például itthon lesz-e példa ilyesmire. Természetesen szó sincs arról, hogy egy kapcsolóval fekete-fehérré tették volna a filmet, elég komoly utómunka során kerül sor erre, jelenetről-jelenetre alakították át a kópiát, figyelve a színmélységekre. A hírek szerint ezt a változatot csak május 16-án lehet látni, mert nem kerül lakossági forgalmazásban, és tévében sem mutatják be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Ezzel a Logan-nel nem lesz következő rész. Pozitív, hogy beböfögsz, de legalább kamerásan nem nézted meg, majd csak a bdripet.
  • Candi #1
    A következő rész is fekete-fehér lesz, de annál már beszéd sem lesz film közben, csak aláfestő zene.