Szekeres Viktor

Itthon is láthatjuk a Fekete vitorlák utolsó szezonját

Hozzánk is behajózik a Black Sails negyedik évada.

A Paramount Channel április 20-tól, csütörtökönként 23:00-s kezdéssel elhozza nekünk a Fekete Vitorlák, azaz a Black Sails legújabb részeit, az utolsó 10-et. A befejező negyedik évad a hivatalos sajtóközlemény szerint (természetesen) "tele lesz izgalmakkal, kalandokkal és az epizódok során a legnagyobb titkokra is fény derül. Nem várt fordulatok és a már megszokott harcos, izgalmas jelentek biztosítják, hogy egy pillanatra se tudjuk levenni majd a szemünket a képernyőről."

A szezon fő kérdése persze az, hogy vajon Flint kapitány és Silver elérik-e, hogy Nassau ellenálljon, vagy elvesztik hatalmukat és legénységüket a harcok során? Aki esetleg aggódna a korai lezárás miatt, annak jeleznénk, hogy a Black Sails vezető producere és társkészítője, Jonathan E. Steinberg elmondta, hogy bár nehéz döntés volt, de a 4. évad lesz az utolsó, amelynek viszont jobb befejezést el sem tudtak volna képzelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Én is annak a híve vagyok, hogy 3-4 évadnál zárják le a komolyabb sorozatokat. Persze azokat is imádom, amik olyanok, mint a Fargo: 1 évad 1 sztori 1 szereplőgárda, a következő más. Az olyan fílgúd móka, mint a Supernatural vagy NCIS:LA, amik egyáltalán nem veszik magukat komolyan, azok mehetnek, ameddig bírják a készítők.
  • sertrex #1
    Az új évadnak örülök, de annak hogy ezzel vége is lesz, annak nem annyira. :(
    Persze jobb egy jó befejezés, mintha megunnánk, mint sok más sorozattal történt. ;)
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.19. 12:04:58