Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a Fear The Walking Dead

Remek hírt kaptam a Fear The Walking Dead rajongói.

Az amerikai AMC csatorna remek hírrel ajándékozta meg Húsvétkor a The Walking Dead spinoffjának, a Fear The Walking Deadnek a lelkes nézőit. Az egyik legnézettebb amerikai kábeltévés sorozatból ugyanis újabb szezont, szám szerint a negyediket rendelte be az adó, mely a tervek szerint 2018-ban kerülne képernyőre. A bejelentés azért számít némiképp meglepetésnek, mert még a harmadik évad premierje sem volt még meg.

A széria itthon ismét világpremierként fog visszatérni, hiszen a harmadik szezon június 5-én kezdődik el, és a magyar AMC itthon hajnal 3 órakor, egy időben az amerikai bemutatóval először eredeti nyelven, majd ugyanaznap este 22:00-kor már magyar szinkronnal sugározza az új epizódokat. A csatorna információ alapján az évad első fele 8 részből áll majd. A premier és a félévadzáró is dupla részes lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sckonti #6
    a szarból sosem elég úgy látszik.
  • Prof William #5
    Egyet értek. Kellene valami évadokon átívelő főszál.

    Pl. Megtudnák hogy Szilás Hegységben van egy hatalmas Safe Zone (mint a World War Z. könyvben) ahol még van működő kormány + a többi és csak az ország 9-10-e van elhagyva.

    És teszem azt oda kellene eljutniuk. Közben persze útjuk során találkoznának mindenféle népséggel és láthatnánk új helyszíneket és nem ugyanabban a nyomorult erdőben kolbászolnának már negyedik éve.
    Vagy valami hasonló...
  • ntom #4
    Én idén elkaszáltam mindkettőt. Nem történik semmi, csak minden kilométerkőnél egy újabb idióta csoporttal való összekülönbözés az utolsó konzervekért, évadokon keresztül elhúzva. Jobb lenne egy kicsit nagyobb léptékű téma már egyszer, a civilizáció újraépítése, vagy legalább egy cél, ami felé évadokon keresztül tartanának. Mint pl. ami Eugene Wasingtoni laborba juttatása lehetett volna.
  • Wittgen #3
    Szerintem ez a FTWD nagyon jó kis sorozat, a karakterek is kezdenek beérni. Még 1-2 ostoba szereplőt kinyírnak brutálisan és rendben is leszünk.
  • tomboy013 #2
    Mindkettő walking dead egy nagy kalap kaki. A simának az első évada jó volt de azóta átment szappan operába, az új meg már az elejétől egy értékelhetetlen vacak.
  • GixEr #1
    Az eddigi reszek booorzalmasan vontatottak voltak, ha tudnanak bele egy kis eletet csiholni tobben neznek.