Szekeres Viktor

Pá-pá Star Wars? Minden idők legsikeresebb nyitánya lehet a Halálos iramban 8-é

A Halálos iramban 8 iránt döbbenetesen nagy az érdeklődés.

Amerika már a hipersikeres hetedik Halálos iramban-rész iránt sem indult be annyira, mint a világ: ott a film minden idők 38. legsikeresebbje lett, míg Amerikán kívül a harmadik, csupán az Avatar és a Titanic előzte meg bevétel tekintetében. Nos, világszinten a nyolcadik epizód még ezt is lepipálhatja, hiszen előfordulhat, hogy holnap ilyenkorra kiderül, hogy a Halálos iramban 8 az első hétvégéjén több embert érdekelt, mint a Star Wars: Az ébredő Erő. (Nemzetközileg a hetedik Halálos iramban-részt többen nézték meg, mint a hetedik Star Wars-filmet, utóbbinak a becsületét Amerika mentette meg.)

Mindez annyit tesz, hogy az előrejelzések alapján hazájában a film egy 46,5 millió dolláros nyitónap után 103-104 millió dolláros nyitóhétvégét fog produkálni, ami az örökranglista 38. helyét fogja ugyancsak jelenteni, azonban nemzetközileg megvan rá az esély, hogy minden idők legjobban nyitó filmpremierje legyen. Ehhez a Star Wars 7 529 milliós debütálását kellene felülmúlnia, amire az első nap után minden esélye megvan, hiszen péntek estig a film 195 millió dollárt gyűjtött Amerikán kívül, ami előjelzések szerint 430 millióra nőhet vasérnap végéig, ami az amerikai bevétellel együtt az SW7 elő helyezheti az FF8-at.

A Halálos iramban 8 eddig a következő országokban döntötte meg minden idők legjobb nyitónapi bevételének csúcsét: Argentina, Kolumbia, Egyiptom, India, Indonézia, Izrael, Libanon, Malajzia, Peru, Portugália és Egyesült Arab Emírségek. És persze Kína, ahol csak pénteken 64 millió dollár folyt be a mozik jegypénztáraiba, ami a teljes hétvégére kivetítve 190 milliós startot jelenthet, ami természetesen ott is minden idők legjobbja lenne.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sertrex #9
    Hűűűűűűűűűűű, de kemény.

    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.04.20. 08:27:36
  • ostoros #8
    Ez nem lenne kérdés, ha láttál volna valódi sci-fit....
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2017.04.18. 21:18:24
  • sertrex #7
    Ember! Értsd már meg, hogy a modoros jelzőt nem szokás filmekre használni. Egy előadó előadás módját lehet így jellemezni, de egy filmnél elég hülyén hangzik.
    A másik. Mitől ál sci-fi a Star Wars? Talán bizonyítani tudod, hogy ami abban van az nem létezik az Univerzumban? Mert ha igen, akkor szívesen látnám ezeket a levezetéseket. Mondjuk az még nem cáfolat, hogy már pedig olyan nincs, hogy Erő. :DDD Meg az se, hogy Jedik nincsenek. :DDD
  • Sir Cryalot #6
    Ez legalább nem akar többnek látszani mint ami, extrovertáltak ideáljánál , szóval inkább ez mint a túldimenzionált ál-sci-fi közben modoros katyvasz star wars meg a diverziti szopkodás :D ,

    Összességében Cameron nagy arc hogy összetett mondatokat is rak a filmjébe a történés mellé, meg nincs személyiség kultuszra kihegyezve, mint egyesek szuperhősös meg jedimodoros katyvasza.

    Ebben meg csak történés van , nagy ügy.

    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2017.04.17. 10:45:46
  • iopi #5
    @TokraFan, Sir Charles:
    Ott tart a világ sajnos, hogy ti felsőbbrendűként eldöntitek, egy film sikere alapján, hogy hol tart a világ...
  • Sir Charles #4
    Nem láttam egy részét sem, de az mindent elmond a világ "ott tartásáról", - hogy egy agyatlan akciófilm, aminek nincs története, nincsenek benne színészek és igazi színészi játék és még sorolhatnám- szóval ez dönt minden nézettségi rekordot.
    Én is vagyok úgy néha, hogy kell 2 óra kikapcsolódás és megnézek egy-egy ilyen filmet, de hogy több millió ember a világon ezért pénzt fizet, na ezért tart ott a világ.
    Nálam ez az a kategória, amit a Pumped Gabó, É-N budapest, az összes "tehetségkutató" műsor, brazil szappanopera, tehát a ker csatornák nagyjából teljes kínálata képvisel.
    Mégegyszer mondom, nem az a baj, hogy ilyen filmek készülnek, hanem az, hogy az emberek tódulnak rá a moziba.
  • zsozso29 #3
    nincs min csodálkozni barom jó lett, már megnéztem 3x itthon.
  • kalapos01 #2
    Szóval van, aki szerint a világ "ott tartása" az alapján mérhető föl, hogy egy ártalmatlan, szórakoztató ipari termék iránt mekkora az érdeklődés.

    Nem csoda, hogy ott tart a világ, ahol...
  • TokraFan #1
    "A Halálos iramban 8 iránt döbbenetesen nagy az érdeklődés. "

    Ez mindent elárul...Nem csoda, hogy ott tart a világ, ahol...